Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

busman001 kiemelt beszámolói
busman001
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Franciaország
Chamrousse
2014.03.25.
Vasárnap jöttem haza, 03.14-től 22ig voltam. Gatyarohasztó arcpirító meleg volt, ennek megfelelően a pályák szépen kásásodtak még a csúcson is már 11körül kezdett rohamosan romlani a pályák minősége. Reggelre szépen megcsinálta a ratrak, de sajnos sokszor jegesre fagyott az éjjel. 10körül már jó 12től már kásás... Cserébe van snow park amit ki is használtam ugrabugráltam naphosszat. Van verseny pálya is amin lehet gyakorolni a slalomot vagy műlesiklást ha épp nincs edzés. Vannak buckák is fekete is de egy haladónak már kevés ez 1 hétre.
A rendszer nálam 3/5. Ha nem kezdő vagyakkor nem egy 1hetes nagy francia sítúrának való. Kezdőknek viszont ajánlom.
A szállás (asters 1750m-en) meglepően jó volt, újszerű relatíve tágas apartman, ingyen szanua és jacuzzi. A vásárlási lehetőségekre 1db sherpa ad lehetőséget, van pár étterem is a környéken. Wifi a pályán van több helyen is, de a szálláson nem volt...
busman001
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
02.22-02.26ig voltam stuhlecken és abszolút ajánlom mindenkinek aki a pályán szeret sízni és nem mellette. A pályák osztrák minőségűre vannak ratrakozva minden nap, az alsó részek déltől már kásásodnak erőteljesen, de ez szerintem nem zavaró, csak a kezdőknek akik nem merészkednek feljebb. Off piste - szűzhó viszont gyakorlatilag nincs. A liftről úgy tűnhet hogy van, de az valójában fagyott és élvezhetetetlen (legalábbis számomra). Az idő bomba jó volt. A kezdő funparkkal valamit variáltak az nem olyan jó most szerintem.

A mostani hóviszonyoknak megfelelően haladó pályasízőknek ajánlom pár napra, kezdőknek pedig a felsőbb pályákat amik egyébként maximum pirosak (de abból is a halványabb piros:))
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.