Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

sird kiemelt beszámolói

2009.02.15. Síterep: Sella Nevea, mások beszámolói
Február 10-14 voltunk Bovecben, összességében pozitívak a tapasztalataink. Igaz, a helyi pálya nem ment, még szombaton sem, de épp ezért házhoz jövő ingyen busz vitt át Tarvisioba. Mind az apartmanosok, mind a Tourist centeresek nagyon segítőkészek voltak (pl kedvezményes síbérletet szereztek nekünk, és mikor úgy volt, hogy szombaton kinyit a Kanin, felajánlották, hogy kicserélik a bérletet helyire). A honlapot érdemes szlovénül is nézegetni, több hír, fénykép látható (a lényeget megértettem a http://translate.google.com/ -mal). Szombaton nekünk azt mondták hogy egyenlőre nem tudnak mit kezdeni a sok hóval (érdemes a fényképekre ránézni a honlapon, a felvonót is ki kéne ásni a hó alól pl...), és -17 fokot is indokként említették (talán érthető). Tarvisioban viszont női EB lesz, 1-2 pályát már most lezártak a lelátóépítésekhez, nézegessétek a honlapot, de ott van még Arnoldstein is, csak 10 perc tovább autópályán, de nekünk elég volt Tarvisio is.
Sella Neveát nem javasolták a helyiek, mert ugyanúgy a Kanin oldalán van, ráadásul van, hogy ki se nyitnak, ha kevés a vendég (a busz is ezért ment Tarvisioba).
Mi nagyon jól éreztük magunkat, és az első napot kivéve csontszáraz utakon közlekedtünk (ráadásul leginkább helyettünk a busz), végig ragyogó napsütés.
Talán egyszer kipróbáljuk a helyi pályát is!
(útvonalnak meg a neten is mindenütt ajánlott Bp- Szfvár- Rábafüzes- Graz- Klagenfurt- Tarvisio- Passo del Predil (1156m) -Bovec-et javaslom, 100-110-es tempóval, megállásokkal 8 óra, nyugis pálya. Találkoztunk egy csapattal, aki Krajnska Gora felől próbáltak jönni, de az északi hágó (Vršič Pass 1611m) le volt zárva.
hago.jpg busz.jpg hago-1nap.jpg hagorafel-haza.jpg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »