Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Kris61 kiemelt beszámolói
Kris61
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Ausztria
Präbichl
2011.12.08.
Sziasztok!

Nekem Präbichl a kedvenc síterepem. Szerintem nem csak tanulásra jó, mi kb haladó szinten síelünk és mindig jól érezzük magunkat ott. Ha balra mész fel a Grübl Quattroval ott lazább pályák vannak, de aki pl ugratgatni meg trükközni szeret, annak tudom ajánlani a 3-mas piros pályát, onnan ki tudsz csúszni az erdőbe, ahol vannak ugratók, szerintem igen jó az a rész is. Szintén erről az oldalról lehet kicsúszni a Weidtallift nevű csákányoshoz. Egy csúszásra az is jó szerintem. Ha jobbra mész fel a Polster Quattroval, ott vannak kicsit durvább pályák, de annyira nem vészes egyik sem. Egyedül a liftből kicsúszva az első lejtő meredek meg délutánra a teteje kicsit jeges, de óvatosan ott is le lehet jutni. Utána már mehetsz, amerre akarsz, mert van csomó lejutási lehetőség. Át lehet csúszni az öreg, együléses Polster Classichoz is. Ezen a pályán a szűzhó szerelmesei csúszkálhatnak. Tanulásra pedig ott van a völgyben az Arenalift, mellette pedig a gyerekek (és a felnőttek is:D) az erdőben kialakított pályán élvezhetik a síelést.
Mi mindig meg voltunk elégedve a pályákkal, a jegesedés néhol pedig szerintem minden pályán előfordul. Nincs nagy sorbanállás a lifteknél sem.
Hütte szempontjából a jegypénztár épületében lévőben szoktunk enni. Finomak a kaják és nem is drága.
Már esik a hó és ha minden igaz szombaton nyit, én ottleszek!
Üdv
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.