M61021 kiemelt beszámolói

2014.02.03. Síterep: Dunakömlőd, mások beszámolói
Sziasztok! 02.01-én voltunk szánkózni a pálya környékén. A hó mennyisége szánkózáshoz bőven elég. Síeléshez kövezős/füvezős tartalék lécet javaslok használni, ha van. A felvonó sajnos nem üzemelt, és nem volt kiírva, hogy mi a helyzet. A pálya domborzati adottságai nekem tetszenek jó kis átlagos meredekségű. Ha menni fog a felvonó és lesz elég hó, bizos el fogok még menni ide. Az árakról nincs információm. A kampós felvonó megtanulható, a drótkötél új állapotúnak látszik. Tetszik a pálya.
h i r d e t é s
2013.03.18. Síterep: Normafa, mások beszámolói
Sziasztok! A hévégén voltam a Normafánál 2x. Jó kis hó van, aki szívesen megdolgozik a csúszás lehetőségéért,annak megéri felmenni. Nagyon sajnáltam azokat, akiknek nagy gondot okozott ez a márciusi tél, nekem jó szülinapi meglepi volt. 2 óra alatt olyan jól el lehet fáradni, mint liftezős síeléssel legalább fél nap alatt. Tisztára megéri: kevesebb idő, kevesebb pénz, kevesebb benzin jó testmozgás :)
Sajnos kevés a síelő és tábla nem tiltja a szánkózást a sípályán, így sok a veszélyes szánkós és a pálya fel van szántva. Megszólított egy sporttárs, hogy fogjunk össze, hogy legyen itt felvonó, meg fejlesztés. Egyetértek,legyen, fogjunk össze! Megérdemelné a főváros, az oszág, a sísport. De kicsit szkeptikus is vagyok az utóbbi évtizedek ellenállása miatt, főleg azt látom nehéznek, hogy itt hóágyúzni lehessen, pedig állítólag a 80-as években volt itt vmi hóágyú. Egy másik síelő azt mondta, ő azt olvasta az újságokban, hogy jövőre két lift fog itt üzemelni. Bár igaza lenne. Ilyen hírről én sajnos nem tudok.
Melyik évben üzemelt itt utoljára a felvonó?(a nagy sípályán, nem a KFKI)
Ha tudok, még fölmegyek a héten csúszni párat!
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.