Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

csendecsigusz kiemelt beszámolói
csendecsigusz
2 élménybeszámolót írt
2
5 éve tag
Franciaország
Les 2 Alpes
2023.02.15.
Sziasztok! Az előttem szóló nagyon jól megfogalmazta, jobb a híre mint azt megérdemelné! 2023.01.07-14-ig síeltünk itt 1 hetet. Ez a 8. Francia terep amit kipróbáltunk, de nagy csalódás volt. Azt leszámítva- , hogy valóban a Jandri Express az egyetlen olyan felvonó ami felvisz síelhető magasságba és valóban 1,5 óra :( kezeletlen buckás jeges pályák, néhol ez miatt kialakult óriás tömegek), -valóban hangulatos a falu és barátságossak az emberek ami viszont meglepő volt számunkra!!
Azért a lehetőségeket kihasználtuk ( már amennyire lehetett) !
Pedig jó kis síterep lehetne......
csendecsigusz
2 élménybeszámolót írt
2
5 éve tag
Franciaország
Grand Massif
2019.01.16.
2019.01.05. Szállásunk Flaine központjában volt pár méterre a felvonóktól, a Madame Vacanes Les Terrases de veret apartmanházban. Ez az egyik legjobb amiben eddig bármely Francia síterepen megszálltunk. ( megszállott Francia síterepesek vagyunk) Kedves segítőkész személyzet, csendes kulturált vendégek, tiszta jól felszerelt apartman.A város is csendes nyugodt és kellemes közlekedési megoldásokat rejt magában, gondolok itt a két városrészt (Fórum - Foret) összekötő ingyenesen használható, a Budavári siklóra emlékeztető 2 liftre.Mindenképp próbáljátok ki!!
A sípályák tekintetében jó tudni, hogy olykor a kék pályák bizony technikás pirosra váltanak, vagy éppen ligth-os zöldnek sem felelnek meg mert inkább sífutásra alkalmasak! De ezzel együtt nagyon sokoldalú jól síelhető terep rengeteg élményt tartogatva annak aki kipróbálja!!!!Mindenkinek ajánlom ajánlom aki a kezdő szinttől már kicsit tovább tart sítudásban. A pályák minősége viszont nem túl jó, hamar jegessé és hepehupássá váltak. Viszont cserébe sosem volt tumultus 1-1 két falut összekötő pályát leszámítva.Szóval összegezve mi nagyon jó 6 napot töltöttünk itt!!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.