Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Zelenyák Máté kiemelt beszámolói
Zelenyák Máté
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Bosznia
Jahorina
2015.03.02.
Egy csodálatos hetet töltöttünk el Jahorinán február 21-28 között. Sokat olvasgattam a hellyel kapcsolatban (főként itt a sielok.hu forumon) és a várakozásaimnak megfelelően nagyon jól éreztük magunkat.
A pályák minőségére nem lehet panasz, szépek és karbantartottak, ami kicsit hiányos az a pályák jelölése (ez csak akkor jelent problémát, ha nagy köd van és nem tudod merre vagy arccal). A hó mennyiségére egy szavunk sem lehetett, 160cm volt amikor kimentünk és ott tartózkodásunk alatt is kaptunk 20 centit az égi áldásból.
A honlapon található sítérkép böngészése után nagyon nagy meglepetés volt számunkra, hogy a H jelű Praca-n lévő két személyes felvonó helyett is egy új 6 személyes lifttel lehet feljutni.
Kaja és pia zseniális és emelett olcsónak is mondható, még egy szlovák síterep áraival összehasonlítva is (osztrák hütte árakhoz képest mogyorókért ehetünk és ihatunk).
Szállásunk a Max-Well nevű apartmanházban volt, ami ár-érték arányban teljesen jó volt. Ha valaki booking.com-os commenteket olvasgat a helyről, azért átlagolja a hozzászólásokat.
Volt egy nagyon durván ködös napunk, amikor nagyjából úgy szenvedtük le magunkat a Poljice-n (itt a nagy köd és a gyengén jelölt pályák miatt festékszóróval volt jelölve egy útvonal, amin le lehetett csúszni).
Egy szarajevói látogatást mindenkinek csak ajánlani tudok, mi egy tip based free walking tour-on is részt vettünk (angolul) és ráadásul csak mi négyen voltunk, így egy tök jó gyaloglós privát túrát kaptunk.
A túraszevező cég irdája a latin hídnál van, egyéb infó a honlapjukon: http://www.sarajevoinsider.com/tour...s/free-more.html
A helyiek (mind Szarajevoban, mind Jahorinán) nagyon kedvesek és készségesek, viszont a kommunikációhoz tetszőleges szláv nyelv ismerete, vagy jó activity tudás javallott. Angolul főként kulcsszavakban beszélnek, így nem érdemes cizellált körmondatokkal támadni őket.

Végszóként annyit mondanék, hogy MINDENKÉPPEN VISSZAMEGYÜNK!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.