Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

sigesa kiemelt beszámolói
sigesa
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
Szlovákia
Turecka
2005.02.11.
Sziasztok ! Én tavaly voltam ott egy napot, valószínüleg többször nem megyek. A tökös lift annyira gyors, hogy kezdők nem is igen tudnának megmaradni rajta, ráadásul a felső lifteket épp "karbantartották", ezért csak az alsó pálya volt használható vagy -tlan, mert tiszta jég volt az éppen szakadó hóesésben láthatatlanul, sízésről alig-alig, inlább csak életmentésről volt szó. Aztán másnap átmentünk Donovaly.ba, és a nagy pálya felső tányéros részén síeltünk, ami 100 x jobb volt. Persze azóta javulhatott is a helyzet, bár ezt nem nagyon tartom valószínünek.
sigesa
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
Sziasztok ! Mi is most (jan 15-22) voltunk itt síelni, komolyan mondom életem egyik legnagyszerűbb síélménye volt. Az idővel is szerencsénk volt, csak egy délelött volt havas-ködös-zimankós, a többin ezerrel sütött a nap. Besíeltük az egész vökgyet, az 1 hét alatt szinte mindig más, és jobbnál jobb helyeken csúsztunk, jégnek alig-alig láttuk nyomát, a felvonók gyorsak, kényelmesek, termelékenyek (még ha látszólag sokan is állnak sorba, 2-3 perc a max. várakozás) a legnagyobb élmény persze az elöbbi hozzászóló által is említett esti sízés Obereggenben : van itt egy kb. 1200 m hosszú nem nehéz piros pálya, amit fél 5 után, ahogy befejeződött a nappali sízés, kezelésbe vesznek, gyönyörü tükörsímára leratrakolják, és 7-kor elsőként lesiklani a frissen kezelt pályán, az tényleg egy "orgazmus" (fél óra alatt, kb 5 x élveztem) De utána sem lehet panasz, csak akkor már nem láttam a saját szép kis íveimet a hóban. (Esti sízésre kedd, csüt.,pénteki napokon van lehetőség) Mindenképpen érdemes ide Val di Fiemme-be eljönni síelni, a tök kezdőktöl, a hótt profikig mindenki talál magának való pályát, és az árak sem olyan rémesek. Szal csak javasolni tudom mindenkinek !!! Üdv : Géza
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.