Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

borgabi kiemelt beszámolói
borgabi
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Bosznia
Jahorina
2015.02.22.
Kell írnom beszámolót, pedig még eddig nem írtam.
Már harmadszor vagyok itt, de még biztos jövök máskor is. Kedden este kitaláltuk, hogy nézzük meg Jahorinát, mivel igen jók voltak az időjárás előrejelzések. Szerdán neki is vágtunk. Jól tettük. Szombat délig maradtunk. Ez a terep 2-3 napra kiváló, főleg ilyen körülmények között. Szikrázó napsütés, szélcsend, napközben 1-2 fok plusz, nagyon jó hóviszonyok, remekül kezelt pályák.
Szombat délelőtt azért már rendes tömeg volt, volt úgy, hogy 15-20 percet kellet várni a felvonónál. De az előző napon tökéletesek voltak.
Szállás: Szerencsénk volt mivel a legtöbb szálás telített volt, de odautazás közben a Rajska Vratából visszaírtak, hogy van hely (valakik valószínű visszamondták). Vendéglő helyben, tökéletes pályaszállás,finom, bőséges kaja,stb.
Napi 50 euró alatt (síbérlet, szállás, bőséges finom kaja) főidényben. Márciusban ez 30-40 euró/nap.
Valószínű, hogy márciusban még visszamegyek, ha hasonló időjárási viszonyok lesznek (2013-ban már voltam), lehetőleg hétköznap. Ilyenkor alig vannak.
Ár/érték arányban magasan veri az osztrák, szlovén síterepeket.
Próbálok képeket is feltölteni, ha sikerül.
https://sielok.hu/fotoalbum/jahorin...a-2015febr3/galeria/
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.