Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Suttyko kiemelt beszámolói
Suttyko
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Helló Tomi!

A kérdésedre a válasz. Feljuthatsz kocsival és busszal is (felvonóval biztos nem). Én ma autóval mentem a gleccserre, így várni sem kellett buszra. 12-14 km a gleccser (Retten-Tiefenbach). Tegnap éjjel is esett még, de az út nem volt havas. Mind a most épüló (már az üres kabinokkal próbaköröket tevő) Gaslachkoglbahn-nal, mint következő buszmegállónál (Grauer Bar) sokan álltak. Ez reggel 8 45 tájt volt. Az első buszra fel sem fért mindenki, de 1 perccel késöb már jött is a másik busz. A bérletet én lent vettem meg a Gaislachkogl Bahn-nál, de mint kiderült, a gleccserre vezető úton levő kapunál is tudsz/tudtok venni bérletet. A feljutás így ingyenes. Ezért sem javaslom a buszt, mert így nem kell azon fizetni.
A tegnapi havazásnak volt egy kicsi (számomra) hátránya. Szépen le volt ratrakolva a pálya, de még az is szinte mély porhó volt. Szóval elég hamar el lehetett fáradni. Számotokra sajnos most jön a meleg. 3000 méter körül lesz a nullfok.
Ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan.
Előre is jó síelést.
Üdv
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.