Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

skithehill kiemelt beszámolói
skithehill
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Már négyszer síeltem itt és mindig megunhatatlan, hatalmas élmény. 1998-ban voltam itt először és 2012-ben utoljára, az eltelt időben sokat fejlődött az infrastruktúra is. Szállások egyszerűek, de tökéletesen megfelel azoknak, akik egész napjukat a pályán töltik és szinte csak aludni használják.
Pályák: 150 km-en mindenki megtalálja a maga kedvencét. Ilyen sok pálya mellett tömegről szó se lehet, van, hogy az ember szinte egyedül van a pályán. Jól kezelt és főleg jól belátható minden pálya (pályák többsége a fahatár felett van). Off piste síelésre is tökéletes, a pályákat jelző póznák mellett gyakorlatilag szűzhóban lehet síelni. A Riondet pálya meg egyébként is direkt kezeletlen.
Valmorelben a nap szinte mindig süt, én mindig kifogtam a jó időt (pedig voltam januárban, februárban és márciusban is).
skithehill
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
1991. óta síelek a Kreischbergen, az utóbbi években már az egész család (feleség, két gyerek).
Mi 3-4 napokat töltünk itt, a gyerekek kedvence, tényleg családbarát, gyakorlatilag mindenki magyar, szinte német szót is alig hallani.
Most január 27-29 között síeltünk itt, nagyon jó volt az idő, minden pálya üzemelt. A fekete 1-es is tökéletes volt, még délután is. Én sem értem, hogy a sok kezdő miért akar délután fáradtan lemenni rajta.
Családoknak tökéletes terep, nem lehet eltévedni, jól belátható, széles pályák vannak.
Off piste pályák nincsenek, így ez nem a freeridereknek való hely.
Nagyon jó lenne, ha végre a kabinos végétől induló csákányos helyett is lenne egy modern, buborékos ülőlift. Szerintem ezt az üzemeltető is sejtheti, mert hallottam, hogy nemsokára megoldják. Úgyszintén ideje lenne a Rosenkranzra menő ülőliftet is egy újra cserélni. Állítólag az egyetlen tányéros húzólift aljától fog a Rosenkranzra menni egy új ülőlift.
Esztikénél síelt a kisebbik gyerekem, tényleg aranyos szőkeség, de az oktatói pályáján még nem ért a csúcsra. De hát fiatal és biztos nagyon jó lesz majd.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.