Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

BZoli75 kiemelt beszámolói
BZoli75
1 élménybeszámolót írt
1
5 éve tag
Tegnap egy szuper napot sikerült eltölteni a Síparkban.
Az előző napok rekord felmelegedése ellenére (több évtizedes meleg rekordok dőltek meg szerte az országban) a pályák kitűnően előkészítve és kifagyva vártak bennünket.

Nyitásra ott voltunk. A felvonóknál nulla sorban állás, a pályán szabadon lehetett gyakorolni a szabályos íveket. Nem kellet attól félnem hogy valaki hátulról letarol. Eddig még mindig csak kék pályán síeltem de annyira megjött az önbizalmam hogy ebéd előtt már félelem érzés nélkül tudtam körözni a 3-as piroson. Nem csak én hanem a két gyerekem is akik szintén nem voltak előtte csak kék pályán.

A lenti Hüttében ebédeltünk ami bár nem mondható egy olcsó helynek de azért megfizethető. A választék bőséges és az étel minőségére sem tudnék rosszat mondani.

Az ebéd után még mentünk egy kör a 3-as piroson de ekkor már sok helyen előjöttek a buckák amik nekem mindig problémát okoznak. Ebből kifolyólag úgy döntöttünk hogy megnézzük az 1-es versenypályát.

Elég félelmetes volt elsőre de még délután is szűz ratrak nyomon lehetett csúszni. Hihetetlen élmény volt megtapasztalni mit nyújt egy ilyen meredekségű lejtő. Szinte csak mi voltunk itt is így nyugodtan tudtunk gyakorolni. A nap hátralévő részét már itt töltöttük.

Most voltunk először hétköznap de az élményt össze sem lehet hasonlítani egy zsúfolt hétvégén tapasztaltakkal. Többet fejlődtünk ez alatt az egy nap alatt mint a múlt szezonban összesen.

Köszönjük az üzemeltetőknek ezt a szép napot.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.