Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

calcio kiemelt beszámolói
calcio
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
Ausztria
Brunnalm
2013.01.21.
A hétvégén ezt a síterepet választottuk. Az utak jól járhatóak, vizesek voltak. Mire kíértünk a felső parkoló már tele volt és az alsóban is szép számmal gyűltek az autók. A pályán illetve a liftnél szerencsére nem érződött a " tömeg". 1 percnél nem kellett többen várnunk. A pályák hibátlanok voltak, igaz délutánra kicsit olvadt, de még belefért! Nagyon hangulatos helyet ismertünk meg. A pályák nem hosszúak illetve szélesek, de azért jól síelhetőek és változatosak. Leginkább az 3-4-5 pályákon síeltünk. A 11-es nem volt elkészítve, ezért azon csak egyet csúsztunk. Összességében egy nagy "helyes" síterepen jártunk.
1 negatívum van (igaz nem egy nagy pályarendszer), hogy sehol egy tábla, hogy milyen pályán vagyunk.
calcio
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
A tegnapi napon meglátogattuk Stuhleck -et. A kis csapatunk erre a napra 4 fővel gyarapodott:) Bp-ről csatalkoztak hozzánk és egy nagyon jó napot töltöttünk el. Remek embereket ismertünk meg személyükben!!. A lenti pályák (kb 1000m)-től lefelé kásásak, latyakosak. Sajnos egész nap olvadt. Viszont a fenti pályák szinte tökéletesek voltak. Az élvezetet egy " kis" köd homályosította, de délutánra ez is megszűnt! Aki most megy az nyugodtan mehet, de arra készüljön fel ,hogy nem sok pályán tud mozogni. Leginkább csak az 1-es pályát használtuk illetve néha a 10-11-et, de ott vagy a köd volt bazi nagy vagy a szél úgyhogy annyira nem erőltettük. Összességén remek nap volt, reggel 9-től délután 4-ig fél óra hütté-vel sikerült 56 km-t síelni. Azt hiszem ez nem olyan rossz:))
Két kép a csapatról:
DSC-0128.jpg
DSC-0131.jpg
calcio
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
Az elmúlt hétvégén tiszteletünket tettük Kreischberg-en. Az időjárás nem sok jóval kecsegtetett. Itthon +8 fokból indultunk ott a völgyben +2fok volt. A nagyobb baj,hogy a hegyen is: (A meleg ellenére a pályák jó állapotúak voltak még délután is. Legtöbbet a 15,3,4 pályákon mentünk..Délutánra megérkezet a csapadék. A mittelstation-ig eső aztán havaseső feljebb nagypelyhes hó:) A látási viszonyok eléggé leromlottak ezért 3-kor hazamentünk. Másnap viszont maga volt a tökéj. Mínusz 1-2 fok ragyogó kék ég,napsütés,kifagyott pályák! Szuper volt,na! Igaz délután jegesedett illetve buckásodott (15), de nem volt vészes. A kedvenc az 5,7 pályák illetve 3,4. Nagyon jó hétvége volt ,tömeg zéró plussz a 2 napos jegynél a gyerkőc ingyen síelt:)
DSC-0092.jpg
DSC-0093.jpg
DSC-0099.jpg
DSC-0081.jpg
DSC-0087.jpg
DSC-0089.jpg
DSC-0090.jpg
DSC-0096.jpg
calcio
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
Ausztria
Lammeralm
2012.02.23.
A mai napon ezt a síterepet vettük célba. Nem volt rossz döntés! Igaz, hogy nem egy nagy pályarendszer,de aki szereti a gyors rövid pályákat az nyugodtan menjen ide! Reggel még kicsit kemény volt a pálya, de utána a meleg ellenére is nagyon jó minőségű maradt a hó. Összeségében szerintem egy jó kis síterep! Egy napra mindenképp!
calcio
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
Sziasztok!
Egy kis beszámoló a hétvégi síelésünkről. Csütörtökön érketünk a szállásunka Oberhaus-ba, ami éppen félúton van Kaibling és Planai között. Az időjárás nem fogadott kegyeibe: (Csütörtökön eső, havas eső,hó esett változó intenzitással. Másnap Kaibling-ra mentünk síelni, hálisten már jóval jobb volt a helyzet, néha még a nap is kisütött, így legalább láttuk , hogy hol síelünk:). A pályák összességében jók voltak,igaz néha kikandikált a fű vagy jeges volt,de a pályák nagyobb része igen jól síelhető volt.Nagyon jó nap volt,zárásig maradtunk!A szombati napon Planai-ra mentünk.Nagyon komoly síterep szerintem ,legalábbis ami az infrastruktúrát illeti,a pályákról már nem mondanám ezt el(lehet csak szezon eleje van,nem tudom).Szerintem nem esett annyi hó (kb.20cm),hogy ne tudták volna elkészíteni a pályákat!Gyanús volt,hogy délelőtt 10-kor 3-5-12-4-es pályák közül egy sem volt leratrakolva.Délutánra akkora buckák lettek ,hogy elég emberes feladat volt síelni.Végül is ezt is lehet élvezni,de én jobban szeretem a kevésbé buckás pályákat.Maguk a pályák nagyon tetszettek,bár ami itt piros az szerintem inkább kék (legalábbis a kaiblingi hegyhez képest).Vasárnap sajnos haza kellett jönnünk pedig az nap volt az a nap amire azt mondom igen ,erre vártam egész évben.Ragyogó napsütés mínusz fokokkal.Na mindegy ,majd talán legközelebb!Remek síterepeket ismertünk meg ahová szerintem még visszamegyünk!
pana-026.jpg
pana-044.jpg
pana-067.jpg
pana-068.jpg
pana-020.jpg
pana-070.jpg
pana-059.jpg
calcio
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
Ausztria
Kaprun
2011.03.16.
Hello mindenkinek
A hosszú hétvége helyszinéül zell am see és kaprun síterepeit néztük ki.Megérkezésünkkor maradt kaprun a nagy meleg miatt.Szállásunk a Lederer panzióban volt 100m-re síbusz megállótól.Teljesen korrekt hely,szimpatikus tulajjal.A síelésről annyit,hogy iszonyat tömeg volt valószínű a nagy meleg miatt.Nem tudom,hogy rajtunk kívül volt -e más államban is ünnep,de rengeteg holland és cseh síelő volt.Vasárnap 1.5óra alatt sikerült feljutnunk a csúcsra,utána kerestünk valami szimpi pályát,amit meg is találtunk a 4a "személyében".Szuper volt ,nem is a változatossága miatt,mert az nincs ,de baromi széles és iszonyat jól lehetett csapatni rajra:)).A lentebbi pályákra nem igazán volt érdemes menni,mert rengetegen voltak,valamint nagyon olvadt és buckás is volt.Másnap már rutinosabbak voltunk és nem mentünk fel a csúcsra(-1óra).
Nagyon jót síeltünk,bár a tömeg az talán még nagyobb volt ,mint vasárnap.A fenti pályákon azért lehetett menni.Viszont az utolsó csúszás az valami rettenet volt.Az alpin centernél iszonyat tömeg,ezért gondoltunk lecsúszunk a 12-en az aljára.Nem kellett volna.Iszonyat ,hogy mekkora buckák voltak és ,hogy mennyi ember.Minden 5 méteren feküdt valaki,visszanézve roppant muris volt:)
Azt sajnálom,hogy nem tudtunk átmenni a schmittenhöhére(zell),ha már ott voltunk ,talán legközelebb.Viszont ami még nagyon jó volt,hogy sikerült délután 2x a frissen ratrakolt pályán menni:),na az valami kutya jó volt:))
calcio
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
Ausztria
Katschberg
2010.12.16.
Sziasztok!
Egy kis élménybeszámoló a Katschi-n töltött napokról.Nagy reményekkel teli indultunk ,mivel még itt (meg még sok helyen) nem voltunk ,és nem is csalódtunk.Gmünden-ben szálltunk meg,innen mentünk naponta a síterepre.Első nap St.Margarethen-be mentünk,onnan támadtuk az Ainecket.A pályák tökéletesek voltak és hála istennek nem is voltak sokan.A csúcson kegyetlen hideg volt (-16) és elég erős szél.Átcsúsztunk a völgybe onnan fel aineckre (hát ott ráfagytunk a felvonóra),ezt migcsináltunk 3x ,aztán irány a hütte.Másnap Katschberghöhe-n parkoltunk ,ott is maradtunk egész nap,mivel a nagy szél miatt nem ment a felvonó amin átlehetett menni az aineckre.Ha hideg volt hétfőn ,akkor még egy lapáttal rátett a kedd (völy -13,hegy -19).ezt leszámítva kíváló 3napunk volt.Kítűnő pályákkal ,napsütéssel és nagyon hideggel.A pályák változatosak voltak ,néhol jegesek.Biztos,hogy visszamegyünk még ebbe a régióba.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.