Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

pszepike kiemelt beszámolói
pszepike
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Most értünk haza 1 hét St Jacob-i sízésből. A pályán lévő faházban laktunk, 2 család, összesen 5 gyerek. (8év-8hónap) Gyerekkel tökéletes síterep, gyereknek ideális pályák, kevés síző, várni soha sem kellett. A pályaszállás előnyeit nem kell ecsetelni. (Hátránya, hogy a feleség hozza a teraszra a sört és nem egy csinos pincérkisasszony... :-) Köszönjük a szállást Franz és Barbara!
A gyerekeket Margaret oktatta németül, mert nem szóltunk előre, hogy legyen magyar nyelvü, de így is mindent megértettek és nagyon sokat tanultak.
Haladó sízőnek nem ideális pálya, de ha lenyugodtál már és csak úgy csúszkálsz, pláne gyerekkel tanulni tökéletes.
A pályákat osztrák minőségnek megfelelően nagyon komolyan gondozzák. Egyik éjszaka esett 8 cm hó, hajnali 5-kor már kint volt mindkét ratrak, hogy tökéletes legyen a pálya. A hó reggelente kicsit jeges volt, keddi meleg napon pedig kristálycukor, de egyébként nagyon jó minőségű. (Ebben az időben és magasságban ne várjon az ember porhavat.)
Amíg picik a gyerekek mi ide fogunk járni.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.