Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Aurelio kiemelt beszámolói
Aurelio
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Olaszország
Livigno
2010.12.18.
Sziasztok,

Ma jöttem haza, hétfőtől síeltünk. Nagyon hideg volt, tegnap kezdett enyhülni, de -20 is volt reggelente a faluban. A maszk kevés volt, nem tudtunk úgy felöltözni, hogy ne fázzunk, pár csúszás után mentünk a hüttébe. Ez igaz volt úgy Carosellora mint Mottolinora. Volt köd, hó és szép napsütés is, a pályák rendben vannak, hó dögivel, a kékek és pirosak lenti részei helyenként jegesek, de minden jól síelhető, felvonó 1x volt leállítva, de másnap az is ment.

A házunk mögött építenek egy új kis pályát felvonóval, a Telecabina Cassana-t, namost reggel 8-kor már dolgoztak rajta, utat bontottak, árkot vágtak, és ami nem semmi, hogy mindezt -20 fokban, megállás nélkül, és komoly haladással!!!! Kicsit más a munkához való hozzáállás....

Összességében jó pályák voltak, a hideg keserítette meg egyedül az életünket, -25ben és szélben még nem síeltem, de nem is kívánom senkinek sem.

Mégvalami. Én még ennyi lengyelt életemben nem láttam, 10-ből 9 autó PL rendszámú; én nyugis ember vagyok, de a végére már kezdett idegesíteni.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.