Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

MaZo kiemelt beszámolói
MaZo
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Magyarország
Visegrád
2013.01.22.
Vasárnap (01.20-án) délután csúsztam először a Nagyvillámon. Sajnálom, hogy mire odaértünk az 1-es pálya minősége már nem volt a legjobb. Viszont a 2-es erdei pályát nagyon élveztük (eltekintve néhány kavicsos résztől), visongva száguldoztunk végig rajta! Néhány helyen estére már jégfoltok is kialakultak, de ez nem jelentett gondot. A felvonónál mindig gyorsan ment a sor, várni 1-2 percnél többet nem kellett. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, fáradságot nem kímélve, türelmesen segítették a kezdőket is. A hüttében a hosszú sor, kibírható volt, az árak rendben vannak. A bérletpénztárnál nem volt gond, pörgős volt a kassza.
Ha lesz még megfelelő mennyiségű hó, biztosan kimegyünk 1-2 csúszásra.
Összességében elégedettek vagyunk, nagyon jól szórakoztunk! Igazán remek délután volt!
MaZo
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Szlovákia
Donovaly
2013.01.14.
Tegnap a buszos utazást (Boci Travel) választottuk, hogy megnézzük milyen ez a pálya. Az utazással kapcsolatban minden rendben volt, pontosan indultunk, pontosan érkeztünk és a busz nagyon kényelmes volt. A „kék oldalon” kezdtük a napot, a 6-os és 4-es pályán csúszkáltunk. A felvonónál nem kellett várni egyszer sem. A pályák jól karban tartottak, szerencsére előző héten elég sok hó is esett és nem volt tömeg sem. A jégbárban a forralt bor kimondottan ízletes volt, 3x2 dl 4 euróba került összesen.
Délután átmentünk a Hola Nová-ra. Egyetlen hátránya ennek a síterepnek a két terület közötti nagy távolság. De ennek ellenére megérte átmenni, mert nagyon jó a pálya. A 9-es pályán csúsztunk, a piros szintnek megfelelő a meredeksége. A napsütésben nem volt jegesedés, viszont délutánra eléggé felgyűltek a hóbuckák a pályán. Itt is dinamikus volt a sor a felvonónál, nem kellett várni 1 percnél többet. Az ebédidőben az étterem megtelt, inkább a mellette lévő büféből ettünk. A minőség türhető volt: 2db dupla burgert sült krumplival ketchuppel, 2db órás palacsintával 11 euróért lehetett megvenni.
Összességében nagyon jó volt a napunk, a pályák jó minőségűek és karbantartottak, a felvonónál nem kellett várni és a buszos utazás is kibírható. Máskor is megyünk, ajánlom 1-2 napos síelésekhez és kezdőknek is.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.