Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Ernő Ghyczy kiemelt beszámolói
Ernő Ghyczy
1 élménybeszámolót írt
1
8 éve tag
Olaszország
Forni di Sopra
2016.02.18.
Három nagyon szép napot töltöttünk itt.
Érkezésünk előtt nagyobb mennyiségű friss hó esett, így kifogástalan pályák vártak ránk. Pénteken és szombaton délutánig napos időben síelhettünk. A friss hó, a szép idő és a hét vége ellenére kevesen voltak, így még délután is meglepően jó minőségűek voltak a pályák. Szombaton délután befelhősödött és ez kitartott a vasárnap délutáni hazaindulásig. Vasárnap egyre jobban esett a hó, de így is nagyon jókat síeltünk 13 óráig. Ekkor már a felső pályán rajtunk kívüli szinte senki sem volt.

Összehasonlítva az osztrák, francia, szlovák és szlovén pályákkal, az árak ( síbérlet, ital stb. ) nagyon kedvezőek, minőségi szolgáltatásokkal párosítva (példaként a minőségi olasz kávé 1 euróba kerül a hegyen is).
A pályák jó vonalvezetésűek és nagyon jól kezeltek.
A kezdőknek külön van lehetőségük enyhe lejtésű pályákon is gyakorolni.
A viszonylag kis pályarendszer ellenére 2-4 napra egyedül állóknak, vagy családoknak egyaránt javasolni tudom.
Szállásunk a sífelvonótól kb. 80 méterre levő Edelweiss Hotelban volt. A félpanziós ellátás is kifogástalan volt. Vacsorára négy, ötféle előételből és ugyanennyi fő fogásból lehetett választani a desszerten kívül. A kiszolgálás nagyon udvarias, barátságos és családias volt. Bárkinek kérése, problémája volt, Eszter, a magyar sí és snówboard oktató mindig rendelkezésre állt.
Remélem, hogy jövőre is el tudunk ide látogatni.

Sporttársi üdvözlettel
Ghyczy Ernő
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.