Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ernő Ghyczy kiemelt beszámolói

2016.02.18. Síterep: Forni di Sopra, mások beszámolói
Három nagyon szép napot töltöttünk itt.
Érkezésünk előtt nagyobb mennyiségű friss hó esett, így kifogástalan pályák vártak ránk. Pénteken és szombaton délutánig napos időben síelhettünk. A friss hó, a szép idő és a hét vége ellenére kevesen voltak, így még délután is meglepően jó minőségűek voltak a pályák. Szombaton délután befelhősödött és ez kitartott a vasárnap délutáni hazaindulásig. Vasárnap egyre jobban esett a hó, de így is nagyon jókat síeltünk 13 óráig. Ekkor már a felső pályán rajtunk kívüli szinte senki sem volt.

Összehasonlítva az osztrák, francia, szlovák és szlovén pályákkal, az árak ( síbérlet, ital stb. ) nagyon kedvezőek, minőségi szolgáltatásokkal párosítva (példaként a minőségi olasz kávé 1 euróba kerül a hegyen is).
A pályák jó vonalvezetésűek és nagyon jól kezeltek.
A kezdőknek külön van lehetőségük enyhe lejtésű pályákon is gyakorolni.
A viszonylag kis pályarendszer ellenére 2-4 napra egyedül állóknak, vagy családoknak egyaránt javasolni tudom.
Szállásunk a sífelvonótól kb. 80 méterre levő Edelweiss Hotelban volt. A félpanziós ellátás is kifogástalan volt. Vacsorára négy, ötféle előételből és ugyanennyi fő fogásból lehetett választani a desszerten kívül. A kiszolgálás nagyon udvarias, barátságos és családias volt. Bárkinek kérése, problémája volt, Eszter, a magyar sí és snówboard oktató mindig rendelkezésre állt.
Remélem, hogy jövőre is el tudunk ide látogatni.

Sporttársi üdvözlettel
Ghyczy Ernő
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »