Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

forgetegl kiemelt beszámolói
forgetegl
1 élménybeszámolót írt
1
4 éve tag
Szerbia
Kopaonik
2020.02.24.
Mi most voltunk 2020. 02. 20-23 között Kopaonikon. Kiváló időjárás volt, az utunk mondhatni végig sima volt. A szerpentin elejénél viszont elkezdett esni a hó és megállítottak egy havasabb résznél, hogy felrakják a hóláncunkat. Mi hagytuk is magunkat és jó pár ezerrel legomboltak minket. Aztán persze mikor beértünk Kopaonikra láttuk, hogy kb senkin sincs hólánc és a terep sem indokolta.. Szóval mondhatni jól átvágtak... Szállásunk a Dvori Apartmanban volt (centertől kb 5 km-re.). Számunkra megfelelő volt, öneállátásban voltunk. Csak egyik este mentünk el kajáni a közeli Bernard étterembe, ami mind mennyiségben, mind ízre kiváló volt.
3 napot sieltünk. A parkolás a center körül mindenhol fizetős, mi a parkolóházban álltunk meg, ott 900 rsd/nap volt a díj. Onnan kb jó 3-400 métert kellett gyalogolni. A felvonóknál főleg a központban akár 10-15 percet is kellett várni, de a többi helyen összességében nem sokat. A pályák változatosak voltak, mindenki megtalálhatja a megfelelőt magának. Sok fekete és piros is van. A központhoz közeli pályák viszonylag hamar "elhasználódnak", dél körülre már sok helyen jegesek és buckásak voltak, de távolabb még egész jól járhatóak voltak. 3 nap alatt azért nem síeltük be az egész terepet.
Összességében pozitívum:
-szállás (4 felnőtt, 3 éj önellátással 62000 ft volt.)
-bernard étterem
-pályák változatossága

Negatívum:
- mindenhol lehet cigizni: étteremben, hüttében, felvonóknál várakozás közben
- nagy szemetelésvan, szelektív hulladékgyűjtés nem igazán ismert
- ordít a zene, a központban, a hütték teraszán, és minden felvonó oszlopáról -> egész nap ordít ugyanaz a hat mai slágerzene - ami 3. napra baromi unalmas, ráadásul a nap végére úgy zúg a füled, mintha egész nap discoban lettél volna
- viszonylag sokan nem beszélik az angolt

Hazafelé is sima utunk volt szerencsékre, bár vasárnapra való tekintettel nagy volt a forgalom. Ásotthalomnál (határ) azért várnunk kellett kb 45 percet.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.