Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

vargi kiemelt beszámolói
vargi
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
Ausztria
Weinebene
2007.02.25.
A héten kedden, szerdán Weinebene-re mentünk síelni. Mindkét nap ragyogó napsütés, plusz fokok és szélcsend volt. A pályák többsége napközben néhol jeges, de egyébként az idei télhez képest nem rossz állaptu volt.
A lentről induló egymás mellett párhuzamosan futó 2 csákányos felvonó egyike se üzemelt. A felső egyedül levő csákányoshoz tartozó pályák viszonylag rossz minősége miatt (kevés hó és kődarabok), bár a felvonó meg volt nyitva, mégse sokan jártak arra. Ezért a tömeg a maradék 3 felvonónál oszlott el. Így Göslerliftnél illetve a csúcsra vivő 2 liftnél elég gyakran alakultak ki viszonylag nagy sorok, arról nem is beszélve hogy elég gyakran álltak a liftek és az 1-es pálya folyamatosan le volt zárva. Úgyhogy aki türelmetlen és nehezebb pályákon is szeretne síelni annak a 2 nap tapasztalatai alapján nem igazán ajánlom a helyet...
vargi
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
Ausztria
Hebalm (bezárt)
2007.02.24.
Csütörtök-pénteken Hebalmon síeltünk. Aki mostanában készül oda, hacsak valami csoda nem történik sok jóra ne számítson. Mindkét nap nagyon melegek voltak, síelés tapadós hókásában reggeltől estig. Pénteken még este 8kor se kezdett el keményedni a hó, és a 4es ülős melletti 2 csákányost már el se indították, mert alig volt hó a vonalán. A ratrakolás kb 10ig látszott valamennyire. A 4es pálya azon szakaszán, ahol belefut a 2es, 3as már csak egy kis sávban volt hó péntek estére, és úgy általánosságban is a 2 nap alatt a jobban igénybevett helyeken foltokban eltűnt a hó. Mivel éjszaka is viszonylag melegek voltak, így a hóágyúkat se tudták elindítani.
Evvel együtt mi még viszonylag jót síeltünk, 1-2 napra pont jó a pálya, tanulóknak, kezdőknek akár tovább is. Bár a mostani viszonyok mellett pont nekik lehet nagy küzdelem lejutni a pályák aljáig. ..
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.