Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

kapmar kiemelt beszámolói
kapmar
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Ausztria
Petzen
2010.02.11.
-Az elmúlt hetekben iskolánk tanulóival Petzenben töltöttük a síszümetet. Már az odafelé vezető út is élmény volt. Mindenütt takarított utak, a Dráva mentén csodálatos panoráma. A szálláshelyünkön kényelmes fürdőszobás apartmanok és házias, finom ételek vártak minket.A szállás nagyon alkalmas kisgyerekes szülőknek, családoknak. Előnye, hogy a sítárolótól 50 m-re már a pálya közelébe lehet jutni sítílpíkon is és a kezdőknek, haladóknak egyaránt változatos pályák állnak rendelkezésükre. Ezeket éjszaka is folyamatosan karban tartják. A pályaszállástól zárt kabinos felvonóval kb. 1000 m-rel jutunk feljebb a felhők fölé. Innen csákányos felvonókkal juthatunk a meredekebb lejtőkre. Ha valaki pihenni, étkezni szeretne, itt családias hangulatú éttermekben, gyors és kedves kiszolgálásban lehet része. A teraszon napozhattunk is. Az árak nagyon jók!
Abban, hogy a második napon szinte mindenki felmerészkedett 1800 re, nagy szerepe volt kíváló síoktatónknak, Gaál Miklósnak. Miklós reggeltől délutánig felváltva, kitartó türelemmel segítette elsajátítani mindenkinek a szép. elegáns és biztonságos stílust. Nekem nagy élmény volt a 12 km-es végig a fenyőerdőben kanyargó pálya. Remélem jövőre is kipróbálhatom.
Kapás Mária
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.