Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Subely kiemelt beszámolói
Subely
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
Ausztria
Gerlitzen
2011.01.28.
Sziasztok,

Mi most jöttünk haza tegnap Gerlitzenről, és az 1 héttel ez előtti rémhírekkel ellentétben már rendben voltak a pályák. Azért délutánra néhány pálya kijegesedett (pl. az 5-ös és a 8-as), de összességében síelhetők voltak. Nagyon megfelelő most kint az idő, mert folyamatosan 0 alatt van a hőmérséklet. Sajnos az egyik legjobb pályát, az 1-eset szerdán és csütörtökön nem kezelték, így helyenként le is volt zárva.
Amondó vagyok, ha nem féltek a csákányos felvonótól, akkor menjetek karcolni a 11-es pályára, kevesen vannak és egész nap síelhető.

FearTomi:
Szerintem nem annyira vészesek kint az árak. Egy hüttében meg lehet kajolni 10-11 €-ból barátságosan. Én 400 €-t vittem ki magammal, és úgy jöttem ki 190-ből, hogy tesómmal ketten egy kasszán voltunk, plusz vettem egy Eisbar sapkát is:). Szóval, ha kb. 6 napra mész, kijössz 200-ből simán! :)

Üdv Mindenkinek,
Attila
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.