Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

Steiner1 kiemelt beszámolói
Steiner1
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Mi tegnap voltunk először, és a pozitív tapasztalatok voltak többségben. A pálya kellemes,a hó minősége jó volt, és hétköznap lévén tömeg sem volt. Nekünk csak a személyi feltételekkel voltak apró problémáink.
A fenti rövid tányéros felvonónál többször sem volt ott senki, aki segített volna a 6 évesünknek lába közé kapni azt a nekünk is furcsa tányért. Vagy ez természetes?
A lenti tányérosnál pedig a kezelőszemélyzet a harmadik felvonózáskor sajnos cigivel a kezében nem volt képes segíteni, így a nagy rántás után kiesett a gyerek (aki Ausztriában már gond nélkül használta a felvonót, meg itt is előtte), aztán feltette megint majd lódított egy nagyot rajta, ahelyett , hogy lassított volna felvonón , így megint kiesett. Persze volt sírás, meg nem is akart többet menni, aztán rábeszélésre, és pár másodperces lassítás után gond nélkül felkapaszkodott. Addigra az uriembernek sikerült elszívnia a cigit, és már hajlandó volt 1-2 percig odafigyelni a feladatára.:-(
És még sokan sem voltak ugye hétfőn délután.

A másik, és ez már lehet, hogy kekeckedésnek tűnik, pedig nem annak szánom:a "hüttében" a kiszolgálás valami félelmetesen lassú volt, és ez nem csak Ausztriához képest, hanem minden valamirevaló vendéglátóhelyhez képest. Ja és a kapucsinónak nevezett lötty ihatatlan volt, az előre bekevert "menzás" teához sem igazán volt kedvem. Manapság jobb helyeken forró víz+ több féle teafilter+ cukor, vagy méz , egy kis darab citrom dukál.És még egyszerűbb is. És szinte már szégyenlem mondani, de még a mirelit krumpliból sütött sültkrumli is pocsék volt.A gőzgombóc viszont jó volt, hogy dícsérjek is valamit.
Múlt héten Eplényben voltunk, ahol ebből a szempontból sokkal kellemesebb tapasztalataink voltak. Na persze a síelési adottságok közel nem ilyen jók, mint Mátraszentistvánon.
Igazából mi is visszatérünk még remélem, de ezeket az apró szépséghibákat talán érdemes lenne kiküszöbölni.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.