Menü ≡

ateszm kiemelt beszámolói

Párommal érkeztünk Parád felől ,reggel 9 óra tájban.A főbb utak havasak,de jól járhatóak(téli gumi!).A parkoló jól kialakított,nagyon közel a pénztárhoz,illetve a pályához.
A nap első negatívuma a sorban állás a pénztáraknál.Fél óra elteltével jött egy alkalmazott,aki közölte,hogy amelyik sorban állunk,csak ott fogadnak el üdülési csekket,a többinél nem...Persze ekkor már hízott a tömeg a többi sorban is,nem álltunk ki,kivártunk...
Úgy újabb 3/4 óra alatt sorra is kerültünk.
A jegy kiadása 2perc volt. :O
A 4-es pályán nyitottunk,kellemesen indult,majd jött a "feketeleves". a híd utáni jobbostól,kavicstenger!!! szigorúan lépésben odafigyelve...A 3-as pálya erdős részén is kavics hegyek...A közös szakasz,nap végére enyhén jegesedve,de nem volt gáz.Ne a legjobb léceteket csatoljátok fel!(sajnos nekünk csak 1 pár van)
Bármelyik pályán mentünk,a felvonóknál a legkevesebb várakozás is 20perc volt.14h felé jelzett a has,irány a hütte. 40percet itt is eltöltöttünk a sorban állással,mire a Kis hölgy,(aki kedves volt),közölte,hogy kicsit várni kell. 15perc alatt el is készült a rendelt étel.
Kellemesen indult a nap,amit teljesen lehangolt a pálya elhasználtsága,valamint a rengeteg sorban állás,mindenhol...
amit viszont mindenképpen kiemelnék,az a személyzet maximálisan pozitív hozzáállása mind a felvonóknál,mind a hüttében. Így utólag visszagondolva,és tudomásul véve,hogy főszezonnak a csúcsán vagyunk,egy igen kellemes napot sikerült itt eltöltenünk. Az idő kristálytiszta,napsütéses, a domb tetejéről mintha a Magas-Tátrát véltem volna felfedezni. Az otthonról hozott ágyaspálinka kortyolgatása a kövek okozta károkat is enyhítette...:)
Ajánlom a pályát családosoknak,akár kisgyerekekkel is,a mosdóban pelenkázási lehetőség,mozgássérült WC.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »