Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

aral kiemelt beszámolói
aral
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
KATASZTRÓFA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
Most értünk haza Stulekról,a januári szállást foglaltuk le a HHS-ben és ha már kinn vagyunk akkor csúszunk egy jóízűt gondoltuk mi kis naívak.
A lenti parkoló megtelt, a fenti parkolóban miénk volt az utolsó hely.Jegyváltás 45 perc,első sorbanállás 50 perc,második sorbanállás 45 perc.
A tolakodás nem volt jellemző,de az araszolás valami iszonyú volt.
A pályán eloszlott a tömeg,de a pályák egy óra után már nagyon jegesek voltak.Mi a 4,2km-es szánkópályán sieltünk,mert ott egy árva lélek sem volt rajtunk kívül.
Jan.2-án megyünk ki,de remélem nem lesz ilyen tömeg,mert akkor keresni kell valami közeli helyet ahol nem ilyen katasztrófális a helyzet.
Ui.: Ha valaki volt ma a másik pályán Semmering-Hirschenkogelen légyszives írd le a véleményed.

Mindenkinek BUÉK!!!!!

Aralos
aral
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Ausztria
Präbichl
2006.02.03.
Sziasztok Síbarátok szia ADR!
Sikeresen megérkeztünk Praeblicből,és egy csodálatos hetet hagytunk a hátunk mögött.Ausztriában még csak Lóferban és Lackenhofban voltam,de szerintem aki szeret sielni annak mindegy csak hó legyen.Nyolc ujjoncal kezdtük a sielést,de meglepetésünkre másnap már hatan a kék pályán önálóan sieltek.Az időjárást jól kifogtuk,mert állítólag ez egy elég széljárta hely,de csak egy nap volt ilyen időnk. A pályákat minden reggelre elsimították a raktrakok.A mélyhavat és a szűz dűnés területet szeretőknek is van kedvükre való terület.A felvonó előtti várakozást nem tudtuk megismerni,mert lecsúszás után egyből csuszhattunk a felvonóba. 2-3 nap alatt meg lehet unni a pályákat,de ha egy ilyen jó társaság összejön mind a milyenk volt,akkor egy hónap is kevés.Egy családi sielésre nagyon jó hely,mert a felvonók alján lévő hüttéből lehet látni hol jön le a család apraja-nagyja.A hüttében lévő pultos lányok nagy kedvesek,aranyosak votak és nem tettek különbséget osztrák és magyar vendég között.Egyhétmulva Obertauernba megyünk remélem onnan is ilyen jó élményekkel térünk haza.Mindenkinek jó egészséget,hosszú telet és jó sielést kivánok: ARALOS
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.