Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

Tódy Roland kiemelt beszámolói
Tódy Roland
1 élménybeszámolót írt
1
3 éve tag
Szerbia
Kopaonik
2021.03.21.
Sziasztok!

2021.03.14-én indultunk vasárnap! Tegnap azaz 2021.03.20-án jöttünk haza. 5 napos síbérlet, 43.000ft-ér, szállás, ellátás, extra kívánságok, éjszakai síelés egy nap, minden nap a szállásadónk vitt a pályáig. (10Euro/nap)

Egy napon, ugye vasárnap mentünk, csütörtökön nyitva volt szinte az összes pálya! Ezen a napon a szállásig sikerült besíelnünk... ;-) Hatalmas élmény volt, úgy, hogy egyáltalán nem mondanám pályaszállásnak, a 6 éjszakás otthonunkat! Villa Kostic volt az lakhelyünk, nem messze a sícentrumtól. Kicsit nehezen találtuk meg, de a végére meglett. Picit visszaugranék az elejére, féltünk itt a lezárások miatt elindulni is, de hála istennek meggyőzött a síelő társam, hogy menjünk! Ezúton is köszönöm Asztrik!

Kifelé menet, kb 6 percig tartott a határátlépés, mindkét oldalon összesen! Rendben lejutottunk, elfoglaltuk a szállásunkat, minden rendben volt! Ár-érték arányban, kiváló választás volt! Vettünk egy 5 napos bérletet, 43.000ft-ért, illetve egy éjszakait, 20 euróért. Szerbia, mint a hírekben le volt zárva, ja neeeeeem!!! Étteremben ebédelünk, se maszk, se semmi nem kellett, sőt, mint ahogy az egyik képen látszik bakancs nélkül, zokniban voltam az étteremben!

Az árakról annyit: olcsóbb a hegyen a hütte, mint Budapest! Jó minőségű, karbantartott pályák, kellemes kék-piros Lankás és fekete meredek is van a felhozatalban. Mindenki megtalálja a magának megfelelőt! Éjszakai síelés, nagyon jó hangulatú jó minőségű pályákon! Kielégítő tájékoztatás, semmi túltelítettség, az 5 nap alatt, ha 3 percet kellett várni összesen a felvonókra, akkor sokat mondok!

A szállásunkon a vendéglátók, olyan vendégszeretetről tettek tanúbizonyságot, amivel a világban ritkán találkozni! Le a kalappal! 10-es skálán 11! És ez nem vicc! Eltelt az ottartózkodásunk, 4 évszakos gumikkal, nem sikerült kijönnünk az apartmantól, de sebaj! A vendéglátóink, ezt is megoldották! Kis föld szórása, taligával és máris kijöttünk!

Hazafelé a hegyről lefelé, fekete közúton jöttünk, majd 110km után az autópályán végig tudtunk jönni gyorsan, annyira gyorsan, ha mennétek Szerbiába, akkor tudjátok hogy 139-től 149-ig 5000dínár, 149-159-ig 10.000dínár, 159km/h felett pedig bíróság! Engem 143.2km/h-val mérték be. Autópályavégén ki is vettek a rendőrök. Rendesek voltak, engedték hogy forintban, középárfolyamon kifizethessem!

Hazafelé Röszke felé jöttünk, ott 1h 15 percbe telt, mire sorra kerültünk. De mikor odaértünk, elkérték az okmányokat, vámosnak fel kellett nyitni a csomitartót, aki megkérdezte: - mit hoz uram? Én csak annyit mondtam; síelni voltunk! Erre ő: oké viszlát! Se testhő, se semmi sem! (még jó hogy le van zárva az ország) Visszakaptuk a rendőrtől irataikat és már itthon is voltunk! Szuper élmény volt! Jól éreztük magunkat.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.