Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

neha
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
Magyarország
Zebegény
2011.01.03.
Szevasztok!
Pár hete felkerestük a pályát egy éjszakai csúszásra igen barátságos a hangulat.
Családiasnak tekinthető, senkit nem kellett kerülgetni. Az árak eszméletlenül jók! Ezért még a büfét is meglátogathattuk! ;) A pálya bal oldala szűz hóban gazdag volt, ami valóban pozitívumként ért! Csak az alsóbb szakaszán volt egy-két bucka, de ezek sem haladták meg a szokásos kategóriát! Ami a felvonót illeti a nyomvonalhoz elég közel bedőlt pár elválasztó rúd, ami egy kicsit zavarónak bizonyult, bizonyára már javították reggel. Barátságos és segítőkész emberek dolgoznak ott; a pálya vonalán egyetlen egy kővel sem találkoztam és, ami a legfontosabb a pálya sem volt feljegesedve, kikoptatva nem kell utána új felszerelést venni! Egy két kisebb”-nagyobb” ugratót hiányoltunk ami kicsit megdobta volna a kedvünket!!! Habár így sem volt rossz a hangulat.
Összegzésképp: Nem egy profi pálya! De ilyen árviszonyok mellett mindenkinek csak ajánlani tudom a lécek deszkák portalanítására!
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Magyarország
Zebegény
2010.02.02.
Hát tegnap elmentünk zebegénybe az esti nyitósielésre. Senki ne számitson nagy dolgokra ezen a pályán, nincs ratrakjuk,szerintem a szomszédos bányából hozhattak valami gépet amivel sikerült kicsit összetömöriteni a havat.Na azért akadt bőven hókupac, de legalább lassitott egy kicsit meg tudtuk gyakorolni a nagy ,illetve a szűzhavas sielést. Sajnos világítás csak a pálya háromnedyed részéig volt, ezért a felvonót csak eddig lehetett használni(elvben) mert az idő előrehaladtával egyre többen merészkedtek fel végig a sotétbe egész a tetejéig engem is beleértve. Egyébként tiszta idő volt és a hó is adott némi láthatóságot, igy nem a vaksötétbe mentünk, és volt egy kis éjszakai hangulata.Tudom tilosban jártunk de az a kürülbelül ötven ember aki összejött elég jól figyelt egymásra . Szóval jó hangulat volt,a belépő a meghirdetett 1 euró igy próbának megérte!Sajnos nyol órakor valami probléma lépett fel a felvonóval, de mi nem is terveztük tovább erre a napra a sielést ezért szépen elindultunk haza. Nem tudom mikor sikerült a hibát kijavítani, úgy láttam a jónép többsége elindult haza, mindenféle zokszó nélkül, ami azt hiszem a kedvezményes jegyár mellett nem is lett volna ildomos.Mindenesetre, ha a héten még fog esni hó a hétvégére egy kicsit több munkával elég jó kis pálya, lehet, de ismétlem ez egy egyszerű kis pálya elég szegényes, mindenki vigyen enni inni valót mert a pályán nincs semmi! Egyszóval mi azt kaptuk amit vártunk, lehet hogy még visszamegyünk mert közel van.
TGeree
4 élménybeszámolót írt
4
16 éve tag
Magyarország
Zebegény
2008.02.27.
Sziasztok!
Én itt tanultam meg síelni. Utoljára olyan 3-4 éve lehetett hogy ott síeltünk. Szerettük a helyet, mert este odatelefonáltunk, hogy mennénk 4-en 5-en és kinyitották a pályát akár 4-5 főért is, fejenként 1500Ft-ét este 6-tól 11-ig. Meló után nagyon jó volt.
Kár, hogy nem működik már.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.