Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kezdo sielok..


kezdo sielok.. Ket tanulo a szurke ruhas 27 eves ez volt az 5-ik napja silecen s ez egy eleg meredek palya..sosem hoekezett egy percig sem nem siel jol de nagyon jo iranyban halad..5NAP UTAN!!

A masik video egy 55 eves ember 7-ik napja silecen szinten eleg meredek palya..latszik sokkal felosebb de biztonsagosan siel visszaforditja a lecet hegyfele amikor lassulni akar nem panikol...aranylag jo karmozgas s nem tekergeti egyik sem magat ossze viszza s van szep lenduletuk stilusuk nem mint egy fagyott patkany kuporognak s tvisztelnek ossze vissza mint a John Travolta a regi filmeken..kezdenek iven menni van egy kis harmonia!!% es 7 nap utan meredek palyan!!
Egyik sem ment 10cm-ert sem hoekeben..igy nem volt mit elfelejteni..mindjart szep lassan iven menni botot hasznalni

S visszaforditani a lecet a hegy fele ja es aranylag szep iveket huznak nem rangatoznak logo kezzel ossze vissz mint akinek bevezettek a 220-at a nadragjaba azt gondolvan hogy az sieles!!!

Probalom megmutatni amirol beszelek!!!
 
KOMMENTEK
endre77 | 2020.05.11. 03:31
Ez Arpad 7-ik napja felos 55 eves ember..de azert alakul szepen controlallja a tempot..erdemes megnezni egesz nap szinte csak mi sieltunk ezen a palyan..Nezd meg a silecek nyomait elarul sok mindent..amikor sieltek elvunul egy csapat vagy csak egy ember is nezd mega nyomait!!1Elarul sok mindent.sokan ugy neznek ki mint amikor a kigyo masszik!

Egy kis cikcak..AZ NEM KANYAR!! a kanyart be kell felyezni!!Es nem tul sok egyeneset menni a kanyarok koztt mert az meg ugy nez ki minta kampos bot egy kanyar egy egyenes!!!Kanyarbol kanyarba!!!..milyen tempoval milyen szuk vagy nagy iven az mindegy de kanyarbol kanyarba!!!
endre77 | 2020.05.11. 03:33
Sanyi! Meg anyit nezd meg ahogy megall a video ezt a testpoziciot jegyezd meg Errol meg beszelunk!!
Sansovino | 2020.05.13. 13:33
Látom. Nálam az egyenes a pihenő rész, amikor felkészülök a következő kanyarra. Kezdőként, még darabos és türelmetlen az ember, de gyakorolni fogom.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.