Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Somogyi Gábor által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Somogyi Gábor
3 élménybeszámolót írt
3
21 éve tag
2005.02.07. 09:57
Már régóta foglalkoztat az a gondolat, hogy a gyerekeknek rendezett versenyeken nem különítik el egymástól a profi (igazolt vagy egyesületben síelő) és valóban amatőr gyerekeket. Nyilvánvalóan nem lehet összehasonlítani azok sítudását akik egy évben 10 - 20 napot töltenek sípályán és azokét akok 150 - 200 napot. Természetesen ezzel nem a versenyző gyerekeket akarom kritizálni, csak ebben a formában az amatőr gyerekeknek esélye sincs jó eredmény elérére. A gyerekeknél pedig kiemelten fontos az önbizalom fejlesztése miatt a sikerélmény.
Az egyik és talán egyszerűbb javaslatom az lenne, hogy ha együtt indulnak egy versenyen, akkor bontsák szét a két kategória eredményét és így legyen az eredményhírdetés.
A másik, talán nehezebben kivitelezhető megoldás, hogy kizárólag amatőr (tehát nem egyesületben versenyző) gyerekek számára rendezni versenyeket. Persze nem tudom, hogy hogyan lehet ellenőrizni, hogy ki síel egyesületben, de azt hiszem erre lehet találni megoldást.
Kérem, hogy akinek a fentiekkel kapcsolatban véleménye vagy megoldási javaslata van, az írjon ide.
Ha esetleg síversenyeket rendező szervezetek is olvassák ezt a feljegyzést, akkor az Ő véleményükre is nagyon kiváncsi vagyok.
Üdvözlettel egy amatőr gyermek apukája.
Somogyi Gábor
3 élménybeszámolót írt
3
21 éve tag
2005.01.31. 11:11
Sok szülő nevében köszönöm a gyors reagálást és választ, további sok sikeres versenyszervezést kívánok.
Somogyi Gábor
3 élménybeszámolót írt
3
21 éve tag
2005.01.28. 15:03
2005 Január 22-én tartották meg a Budapesti Diákolimpiát Mátraszentistvánon. A magyarországi körülményekhez képest jól előkészített pályán versenyezhettek a gyerekek. (A versenypályát kiszolgáló egy szem korongos felvonónál kb. 25-30 percet álltunk sorba, de ez sajnos nem meglepő). A pálya tűzése sajnos sok gyereket megtévesztet (előzetes pályabejárásra nem volt lehetőség), ezért nagyon sok volt a kieső. A pálya tűzője nem gondolt arra, hogy ezen a versenyen nem csak profik, hanem nagyon sok amatör gyerek indul, akiket megtévesztett a két átcsúszó kapu. Ezt csak azért írom, hogy esetleg a jövőben lehet okulni belőle. Ha a szervezők olvassák ezt a topikot, akkor sok szűlő nevében kérem, hogy a hivatalos eredménylistát tegyék közzé valamilyen formában, mert nagyon sok gyereknek fogalma sincs, hogy milyen eredményt ért el.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.