Üdülési jogot keresek a Club Hotel Murauban 2026. 4. hetére (ha jól számolom 2026. 01. 24-31.)
4 ágyas apartman, vagy 2 db 2 ágyas szoba.
elérhetőség: +36 (hetven) 366 2946
Köszönöm a válasz(oka)t
Szerintem ha felmennek a 10es kabinos felső állomására (17 euro + 3 kaució) onnan fel lehet sétálni a Sashoz a Dinopark mellett az erdő szélén. Nem egy egyszerű túra tuti de ma is láttam fent 2 babakocsit anyukákkal. Tegnap pedig kutyát sétáltató családot. Szóval megoldható.
Arra kell vigyázni, hogy ne kóvályogjanak a sielők között.
Valamikor 6-8 éve voltam utoljára Jasnán. Akkor volt síbusz reggelente olyan fél óránként járt. Valahonnan Liptószentmiklósról indult. Mi Déménvölgyén szálltunk fel de akkor már tele volt nem kicsit. Felment teljesen a felső parkolóba. nem ismerem a mostani viszonyokat, de a tömeg miatt a buszon akkor mi felmentünk autóval a P4be a Lucky lábához. Onnan simán át lehet csúszni a fenti pályákhoz 2-3 felvonózással. Ha viszont valaki nagyon kezdő, akkor érdemes felmenni busszal (vagy aki bátor sofőr -én vagyok- a Biela Put parkolóba, mert a 10-es a 13-as pályák igazi kezdő pályák.
Amit leírtam azok olyan 6-8 éves állapotok. Mostanában nem jártam arra.
Jó szórakozást
2023. 01. 28tól keresek 4 fős apartmant Kreischberg Club Hotelben 7 éjszakára. Esetleg ha valakinek "csak" a 2023. 02. 11-18. hétre van azt is be tudjuk vállalni.
+36703662946
Köszönöm
Köszi szépen a választ! A Judit nevű hölgyet próbáltam elérni, de eddig nem sikerült. Aki ismeri szóljon neki, hogy privát üzenete van.
Mégegyszer köszi!
Sziasztok! Olyanokat keresek akik Mariazellt jobban ismerik mint én, és néhány kérdésben tudnának segíteni. Szeretnénk a családdal itt sielni egy keveset és érdekelne oktató kölcsönzés stb.. Aki tud segíteni írjon.