Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bara által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bara
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Topik: Nassfeld
2009.03.16. 18:11
Tegnap jöttünk haza Nassfeldről.Először síeltünk Ausztriában így nincs összehasonlítási alapom, de fantasztikus volt ez a 6 nap mindenkinek csak ajánlani tudom!A táj eszméletlen szép,a pályák jó szélesek,az emberek eloszlanak nincs tömeg sem a pályán sem a felvonóknál!Egyedül reggel kell várni kb 10-15 percet a millenium aljánál de szerintem kibírható!Ami nekem egyetlen nehézség volt,az a Carnia alja...(utcso 3 lejtő)hát az nem egyszerű: meredek,buckás,jeges..de feltaláltuk magunkat,és miután az első 2 napban leszenvedtük magunkat utána útvonalat váltottunk, és vagy félig vagy teljesen az expressel jöttünk le :)
Tuti hogy visszamegyünk még!
Bara
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2009.02.17. 10:17
Szavadon foglak Örni :)
Bara
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2009.02.16. 13:34
Mi Márc 10-15 megyünk!Már nagyon-nagyon be vagyunk zsongva:)Ugye lesz még hó akkor???
h i r d e t é s
Bara
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2009.02.13. 14:08
Ezt miért írod Lacanator?
Bara
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2009.02.13. 11:50
De jó köszi :)
Megnyugtattatok teljesen, biztos naggyon jó lesz!
Már úgy várom...
Bara
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2009.02.13. 10:51
Sziasztok
Most megyünk a párommal először Ausztriába síelni.Eddig mindig Szlovákia voltunk.Nem vagyunk profik de kezdők sem,olyan haladó szerű :)Chopokon a piros pályákon csúszúnk mindig.Viszont hallottam hogy az osztrák piros az keményebb mint a szlovák!(az tényleg osztrák kéknek felel meg?)+ahogy olvasom a fórumot úgy irtok Nassfeldről,hogy keményebb mint a többi hasonló kaliberű terep.Szóval kicsit elbizonytalanodtam és szeretnék bátorítást kérni, hogy ilyen tudással nyugodtam menjünk Nassfeldre (1hétre mennénk), vagy nagy falat és inkább: Ski Amade,Flachauba...
? Bara
Bara
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2009.02.11. 11:53
Sziasztok
köszönöm a segítségeteket szállásügyben!
borbirol,ismerem a Nassfeld inform. irodát és kértem is tőlük ajánlatot. kaptam is viszont 170Euro/nap/apartman-t kaja nélkül soknak tartom :(
Aztán felhívtam őket és kiderült,hogy kimondottan pályközeli szállásokat néztek nekem így most kértem mégegy ajánlatot 10-20km-rel messzebb. Ahogy olvasom azok olcsobbak és van síbusz az jó :)hát ha azt mondjátok nem olcsóbb magadnak szállást keresni akkor megvárom az iroda ajánlatát
Bara
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2009.02.10. 16:01
Mi most mennénk először Nassfeldre 6 fő. Valaki tud esetleg olcsó szállást? Apartman vagy panzio? Nem baj ha messzebb van a pályátol csak legyen síbusz!
/ha lehet kikerülnénk az utazási irodát/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.