Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

versenyzö által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
versenyzö
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
2006.06.02. 21:06
Kedves Gabor!
En nem tartom jo ötletnek hogy csak nekik külön rendezzünk versenyt es versenyzö gyerekeknek ne! A kettöt egyszerre kell rendezni akar ket különbözö palyan de együtt! Mert csak ugy lathatjak az amatör gyerekek hogy milyenek lehetnek ha akarnak versenyszerüen sielni ha latjak sielni "profikat" szerintem ez csak igy elkepzelhetö!
Üdvözlettel! Barbai Aron
versenyzö
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
2006.04.02. 22:57
Én alpesi versenyző vagyok több mint 20 éve. Én is észre vettem ezeket a gondokat és ezek tényleges gondok és abszolut egyetértek azzal hogy szét kéne őket valasztani.
Elvileg hoztunk illetve hozott az alpesi szakág egy olyan hatarozatot hogy csak az lehet amatör versenyzö aki 5éve nem szerepel ranglista versenyeken.
A gond ott kezdödik hogy amig az alpesi si döntéseket igazan az alpesi bizotság hozza és abban olyan emberek vannak akiknek kllubjuk van addig nem igazan lesznek képviselve az amatörök ha csak nem lesz egy olyan klubb aki csak amatör versenyzökkel foglalkozik ennek létrehozásán már én is gondolkodom. Hiszen az amatőr sportban van az igazi mennyiseg és csak akkor lehet a verseny sportot felviragoztatni ha ezeknek az amatör sielöknek teret adunk és ezáltal népszerü lesz a siversenyzes. De sajnos ameddig olyan hatarozatokat hagynak jová amik elveszik a kedvet a versenyezni akaro gyerekeknek addig sok jora ne szamitsunk. Nehez velük szembeszállni de talan megprobaljuk.
versenyzö
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
2006.03.16. 22:01
Hát akkor reagálnék egy-két dologra!

1. Az olimpián indult volna Magyar szinekben valaki SG-ben csak éppen nem azt küldték mert az például nekik abszolut nem számitott hogy valaki több számban is tudd indulni.

2. Csak az kifogasolja valakinek a teljesitményét az Olimpián aki ott volt és lejött azon a pályán.

3. Az hogy melyik nemzetiségü veri meg a mi versenyzőinket abszolut nem mérvadó mert példaul aki Bosznianak vagy Senegálnak rajtolt azok Ausztriában élnek!

4. Hogy miért nincs még világszinten is jegyzett versenyzőnk az két dolognak tudható be: az egyik hogy nincs szakképzett edzőnk még!(kosztelics papa igen is szakképzett) a másik hogy mint mindenhol magyarországon a sisportban is sok az önös érdek és nincs semmi összefogás mert azok ami klubbok vannak és ahol jo versenyzők vannak ott csak arra mennek minnél több pénzt kipumpálni a szülőkből. És sajnos a szövetségben minden a fejetetején.

5. Az a gondolat hogy sigimnáziumot kell nyitni nem rossz ötlet csak még nehezen megvalosithato de ezen személy szerint is dolgozom hogy össze lehessen hozni egy olyan versenyzöt aki betudd férni az első 30-ba és ez nem alom ez megvalositható csak egy jo csapat kell mögé szoval ha valaki segiteni tudd valamiben nyugodtan jelentkezzen akár itt is!
Üdvözlettel. Egy versenyző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.