Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

raszi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
raszi
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.02.13. 21:51
Köszönöm az infót!
raszi
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.02.13. 21:37
Bocsánat a megkésett válaszért. Nem lettem öngyilkos csak úgy láttam, hogy a téma már nem igazán időszerű (az érdeklődés hiánya!). Azóta arculatot is váltott a cég és nem is tudom lehet-e még kapni ezt a típust, mármint újonnan. Bocsánat, ha bár kit is megijesztettem!
Üdv. Mindenkinek!
raszi
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.02.01. 22:44
Bocsi ezt most nem értem. Már ha az én beírásomra érkezett a válasz??
Előzmény: (huligan 132918)
raszi
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.02.01. 22:28
Nem tudom, hogy olvassa-e még valaki e beírást. Azt se tudom lehet-e még kapni a lécet. Utolsó hozzászólásom. Három éve gyűröm a lécet. Híd ide vagy oda, a 6,4-es szűkületének köszönhetően elképesztően fordulékony. Aki az extrém slalom híve, annak csak ajánlani tudom.Közép mély hóban is jól működik (30 cm).
Mindenkinek jó csúszkálást!
Előzmény: (raszi 110650)
raszi
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.02.17. 10:52
A problémám az volt, hogy már az új bolti példánynál sem volt híd. Rá is mutattam a boltban, összehasonlítva találomra egy másik síléccel. A válasz az volt "Ja, az egy versenyléc". Ez nyilvánvaló baromság. Meg aztán eszembe ötlött az Explosiv bemutató reklámszövege, "versenyparipa". Ettől függetlenül én élvezem a léccel síelést.
Előzmény: (Joci 109326)
raszi
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.02.10. 14:04
Szerintem jó döntés lenne, de azért nézd meg alaposan a megvásárolandó lécet. Mint már írtam, nekem is, sőt a feleségemnek is Explosiv léce van és meg vagyunk vele elégedve. (A feleségemnek még a régi Orchidea Lady Space van.) Mielőtt rátérnék egy kis fanyalgásra meg kell erősítenem tapasztalatomat, nekem nagyon bejön és a feleségemnek is!
Szóval a Victory Lady valószínűleg tényleg jó lesz és az ára is elfogadható, ami Victory sl-nél már nem biztos, hogy így van. (Persze nem tudom nem síeltem még vele.) Visszatérve a női változatra, sajnos adatait nem tudom összehasonlítani a régebbi típussal, mert a régi lécek (már mint ami nem Victory)úgy eltűntek a netről és a Explosiv honlapjáról mintha ott sem lettek volna. Ez egy kicsit fura nekem. Nem túl jó reklám, a régi még eladatlan léceknek. Miért kell megnézni alaposan a lécet? A space carbon lécek közül némelyik kemény volt némelyik nem (ismétlés: összefordított talppal a sílécek között néhány centis résnek kell lenni. Ez néhány vadi új Explosiv Space Carbonnál nem volt így! A miértre nem kaptam elfogadható magyarázatot a neten és a boltban sem.) A lényeg, vizsgáld meg és ha minden általad ismert kitételnek megfelel, vedd meg.
Ja, egyébként szerintem szép léc!
üdv.
raszi
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.11. 09:46
A léc amit próbáltam egy 155-ös sl carbon volt, 9,5-ös vagy 9,8-as rádiusszal. Nekem bejött. Nagyon fordulékony volt. A nagyon rövid íveket is remekül veszi, igaz ehhez hacsak nem kizárólag a léc ívét használjuk kicsit pattogni kell, de szerintem ez a carving rövidlendület sajátja. A saját ívét is jól futja, bár a 9-es ívet még nem mindig tudtam kihasználni. Őszíntén tetszett, úgyhogy vettem is belőle egyet(persze ebben benne volt az is, hogy nekem nagyon bejön ez a minimalista külső).
Azért néhány észrevétel. Lehet, hogy 18-as platnival is érdemes lenne árulni. Fura a "viszonylagos rugalmatlansága".
Ha összerakjuk talppal a két lécet szinte összeérnek (kb. 1 cm a távolság és igen könnyen össze lehet nyomni). Persze azóta már láttam ezt a "furcsaságot" más típusú új léceknél is. Magyarázatot a miértre azonban még nem kaptam (pedig kérdeztem a Vágóhíd utcában és Máriaremetén is). Valószínűleg részben ennek köszönhető egyenes siklásnál az instabilitása. Persze aki sokat akar egyenesen síelni az ne vegyen 10 alatti rádiusszal sílécet.
Ja egyébként 170 cm-hez 65 kg párosul.
Üdv. mindenkinek!
raszi
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.08. 13:17
Üdvözlet mindenkinek!
Meglehetősen rég volt észrevétel a témában. Ha van még érdeklődő én szívesen megosztom space carbonos tapasztalataimat (bár egyelőre csak egy hetet síeltem vele). Egyébként a léc, a fórumon már említett rugalmassága, valamint az új lécek rugalmasságával kapcsolatban nekem is lenne kérdésem.
Jó síelést mindenkinek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.