Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Papana által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Papana
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2010.03.29. 11:37
A március 15-i hosszú hétvégén voltunk Lackenhofban, de sajnos nem volt valami felemelő se a szállásunk, se a pályák minősége. A Sporthotelben laktunk a szobák tisztasága és a hotel állapota az kritikán aluli volt. A négyágyas szoba az a legjobb indulattal is háromágyas szoba volt pótággyal, amiért természetesen négy teljes ágy költségét számolták fel. Ami még visszataszító volt a hotelban, hogy bűzlött a dohány és az ételszagtól minden helyisége.
A személyzet és az ellátás viszont nagyon korrekt és tökéletes volt.
A síterep maga nagyon kis tuti lenne, ha a pályák kezeltek lettek volna és a kis Ötscher tetejére járt volna a felvonó - négy napból két és fél napig nem működött.
Összességében nem volt rossz, de fellejthető. Csak annyit, sok helyen tapasztalható, hogy a magyarnak a bármi jó felkiáltással fogadnak minket magyarokat, sajnos.
Papana
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Topik: Les Orres
2009.01.26. 15:53
Nagy mennyiségű hó eset pénteken és szombaton délelőtt amíg ott voltunk. Valószínű rendbe is rakták a pályákat, a hó minősége tuti jó. A busszal közlekedőknek csak annyit, hogy nem kultiválják, és kimondottan megnehezítik az életüket, de ha sikerült elfoglalni a szállást akkor már tökéletes. Árak tekintetében egy 10-15% drágábbak a nagybevásárló központokhoz képpest a helyi Sherpa üzletek. Éttermi árak tekintetében a központban, a labda formájú építményben a legkedvezőbben az árak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.