Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gtate által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gtate
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2006.02.14. 08:38
vivatbus@vivatbusz.hu

Ezen a mélen érdeklődj.
Gtate
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
Topik: Hochkar
2006.02.11. 14:59
felhős
Gtate
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2006.01.12. 14:54
Wienerbruckban is van egy magyarok álltal üzemeltetett szállás, 4500/éj félpanzioval.Ez Annabergtől/Mariazelltől kb 10-10 km-re van.
Gtate
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2005.02.18. 07:54
MI is magyarok által üzemeltetett panzióban voltunk (Annaberg környékén), és a kaja adagok a fentebb említettekhez voltak hasonlatosak...Igencsak meg kellett tuningolni mindent hogy jól lakjunk.Ja és a panzió megkért hogy mi buszunk hozza ki az itthon megvett kajájukat/alapanyagukat:)))
Gtate
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
Topik: Mariazell
2005.02.14. 12:46
Hosszúhétvégén Annabergen és Mariazell-en voltunk. Az előjelek szokásosak, amikor indulunk (péntek hajnalban) akkor álatalában ónoseső (igaz Agent ? ;-) ), Annaberg előtt kb 10 km-el a hágó lezárva lavinaveszélny miatt, ezért +80 km -es kitérő ami cirka másfél órával megdobta a menetidőt.A foylamatosan szakadó eső lassan átment hóesésbe, és Annabergen már szinte semmit se lehetett látni a szakadó hótól. Itt az első felvonózás alkalmával sikeresen rátévedtünk a fekete pályára, amin a szél és szakadó hó miatt egy kicsit "óvatosan" jöttünk le:))Utánna még pár kör, majd inkább jagertee iszogatása...:))

Szombat: Mariazell. Egész nap szakadt az eső kb+7 fok a csúcson is.....:(((Kívülről szarrá áztunk, hálisten belülre nem nagyon jutott , de az ülősön ugy éreztem magam mint az ázott veréb. Sielni azért lehetett, a pályák nagyon jók voltak, annyira nem is latyakosodtak el.Nem volt nagy tömeg.:)))

Vasárnap ismét Mzell.Idő szuper, reggel egy kis hóesés +szél, de a pályák tökéletesek voltak, kis jegesedés azért volt, majd ráesett a friss hó.Egész nap nagyokat síeltünk , főleg a piroson meg a feketén, de nagyon kellemes volt a hátsó kék pálya is. Délutánra szél se fújt és a nap is kisütött. :)))Tömeg az dettó nem volt, egy másodpercet se kellett várakozni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.