Hochkar síterep leírás szállás cikk galéria videó wellness értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
következőutolsó
laponként:
összesen 1044
, rendezés:
Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  TojgliFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.02.21. 11:36
(Üzenetazonosító: 215465)
Tojgli Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2022.01.11.

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok!

Mi most pénteken értünk haza 5 nap síelésből, a tapasztalatok hasonlóak mint az alább írtak:
- online megvett bérleteket a fenti pénztárnál vettük át (az Alpenstrasse aljában seholsenki) és párosították össze a védettségikkel
- a maszkot a felvonóknál nekünk abszolút nem figyelték, talán mert hétköznap volt és nagyon kevesen voltunk, sehol se volt sor
- egy nap, 17-én, volt teljes lezárás egy elég komoly egésznapos szélvihar (esővel kombinálva) miatt, így átmentünk Lackenhofra (ide is jó a bérlet) ahol eleinte ment két felvonó, de zuhogott az eső, így végül kb 13kor azokat is lezárták, mert valami fa is kidőlt
- egy nap (14én) délutánra teljesen beködösödött és ömlött a hó, így 2kor befejeztünk,
- de a fenti két napon kívül hálisten gyönyörű időnk volt ami azért Hochkaron ritka (de cserébe ugye hóbiztos a terep)
- éttermekben, szálláson Hochkaron kérték a védettségiket is (de lackenhofon a nagy menzaétteremben nem), de a maszkot nem vették szigorúan
- a kétüléses "grosses kar" egyáltalán nem ment soha
- a 7c fekete pálya végig zárva volt
- a 8 fekete viszont az alábbival ellentétben nekünk nyitva volt, de csak a buborékossal (I hochkar vorgipfel) lehetett megközelíteni
- a hóminőség és mennyiség általában kiváló volt, néhány jeges folt lett délutánra a meredekebb szakaszokon, ill a lezárás-eső utáni nap reggel jeges volt, délutánra meg kásás lett minden

kb ennyi...
Feladó:  jakicsFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.02.15. 20:17
(Üzenetazonosító: 215373)
jakics Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2021.12.01.
9 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
2022.02.13-tól vagyok itt. Még otthon megvettem a saját névre szóló kártyát, 2 EU, ami egy héten belül kipostáztak. Ezután már rá lehet tölteni a kívánt jegyet online (7% kedvezmény, hétvégén csak online jegy van). Az igazoló emaillel az alsó vagy a felső parkoló pénztáránál, vagy az ott lévő automatánál lehet érvényesíteni a kártyát. A Grüne Passt kérik (az applikáció letöltése után az otthoni QR kódot kell beolvasni, és megjelölni, hogy melyik tartomány(okra) kérjük az érvényesítést).
Az FFP maszk legyen, de gyakorlatilag nem használtam, mert mindig egyedül ülök a felvonóban, alig van síelő. Ha a felső parkoló tele, inkább hétvégén, az alsóból is fel lehet jutni egy 4 ülésessel a többi pályára. A kezdőknek és az oktatás az alsó parkolónál van. A pályák jól kezeltek, de elég rövidek, viszont sok van belőlük. A 8as fekete és az oda szállító lift nem működik, az összes többi igen. A 6-oson sísulis versenyzők gyakorolnak egész nap.
Délelőtt 3 ingyen síbusz megy fel (síbérlet se kell), délután 3 vissza, menetrend szerint Göstling városházától a felső parkolóig, sok megállóval közben, kb. 35 perc az út, kocsival 20-25. Szerencsémre a szállásom előtt a megálló, teljes menetfelszerelésben szállok fel, és a központi liftnél tesz le. Be se kell inditanom az autót.
Feladó:  bartokiFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.02.14. 17:57
(Üzenetazonosító: 215340)
bartoki Hozzászólások: 40
Regisztrált: 2010.01.31.
15 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Feb 11-12-13 síeltünk Hochkaron (P-Szo-V).

A GrünerPass-t kérték:
- Az Osztrák határon (volt is sor)
- Az online jegy átvételénél
- A "d" hüttébe befelé menet is

Mindenkit csak a 3. oltás érdekelt.
Hazafelé semmit sem néztek a határon, nem állítottak meg.

Az FFP2 maszk kötelező a felvonókon.
Nehéz a símaszkkal összekombinálni, ezért sokan elsinkófálják.

A központi részen, ahonnan a sok felvonó indul, állt is figyelő ember, és aki nem hordta, azt emlékeztette. Így legalábbis a "sorban állás" idejére szinte mindenkinek volt az orrán valami, sokaknak utána is.

Amúgy kb. nem volt igazi sorban állás, hétvégén sem - gondolom ez a létszámkorlát miatt lehet (online kell venni a jegyet). Szo-Vasárnap a pálya ippeg megtelt, de sor még pont nem volt.

A pénztárnál rendesek voltak, még ők ajánlották fel hogy az előre megvett Adult jegyeket jóárasítsuk Student jegyekre (a különbséget visszaadták KP-ben).

A fenti parkolóban lévő JoSchi-ban tudtunk bérelni, a lentiben nem volt cucc kiadó personnel, az alacsony forgalom miatt (pénteken legalábbis). Nem volt sorbanállás, és lazák voltak. Eltört egy botunk, simán cserélték, nem akadékoskodtak hogy kifizetni, stb.

Pénteken még elég rossz idő volt (hóesés, nagy szél), a 0c tanulópályán melegítettünk abban a fél napban. Ott kellemes, 2 drb, csőben futó varázzsőnyeg felvonó, libalegelő pálya, elég jó állagú hóval.

Csak én merészkedtem feljebb 1x, de akkor elég rossz volt a fenti rész.
A múlt héten meleg volt, akkor megoldvadt, most hogy hideg lett, összeállt-lesodort-kemény volt a hó, pár helyen konkrétan jégbordák is.

Pénteken lett volna éjszakai síelés is (külön 12 EUR, a 3-napos jegyben nincs benne), de végül nem mentünk vissza (rossz az idő, kajakóma, és BTW 5:30-kor keltem fáradtság).

Szombat-Vasárnap is mínusz volt, de nagyon sütött rá a nap, és így már sokkal jobbak lettek a pályák - lett a tetején pár cm lazább réteg ami megfog.

Azért kezdőknek nem ajánlanám ezt a terepet - a kék pályákon is vannak keskeny, meredek, lesodort-jeges részek, amiken kezdőként szenvedős lejönni. Nekünk volt kezdő a társaságban, szinte végig csak kb. a 2-es pályán tudott menni (és még az sem egyszerű + odajutni-lejutni nehezebb pályákon kell).

Az I felvonó nem járt pénteken.
A III felvonó asszem általában nem járt (bár 1x mintha láttam volna embereket rajta).

A 9-es pályát nem találtam meg :) szerintem nincs / akkor nem volt (?) ténylegesen megcsinálva.
Láttam csapatokat az erdőn keresztül nekiindultak kb. arrafelé.

Nekem a kék 1-es és a piros 4-es tetszett, azokon jókat tudtam menni.

A hójelentésben szereplő 215 cm hóréteget nem kell komolyan venni :) de fele annyi azért megvan.

Ha megjön a napsütős-olvadós időszak, akkor jó lehet még ez a síterep.
4a "kék" pálya (és ez még csak az eleje)"I" felvonó tetején0c tanulópályaSiklóernyősök az "I" felvonó tetejénél
h i r d e t é s
Feladó:  TojgliFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.25. 14:48
(Üzenetazonosító: 214774)
Tojgli Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2022.01.11.

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
FYKI: bkorompay hozzászólása az egyik hochkaros cikkből
https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/...hochkar-hetvegekre-csak-a-neten-arulnak-siber... :

Az elmúlt hétvégén síeltünk Hochkaron, minden úgy működött, ahogy a cikkben írták.
3-4 nappal előre megvettük a bérleteket (annak tudatában, ha mégsem mennénk akkor bukjuk az egész kifizetett összeget!). Kaptam egy 'vouchert' emailben, amit a pénztárnál bemutattam, és mellé a nemzetközi covid oltási igazolásokat. A kettőt párosítva adják ki a bérletet fent a kasszáknál. Lent a kapuknál semmi nem volt. Igaz alig síeltek a 3 nap alatt, mert szél+hóvihar volt 2 napig. Hétfőn tovább csökkent a létszám.
Sajnos az időjárás miatt csak néhány lift járt.
Osztrákok nem síeltek, csak néhány magyar csapat, kb. 20 autó állt a parkolókban összesen.
Mi szülők 2 szputnyik +1 pfizer oltással mentünk. Határon semmit nem néztek, csak rákérdeztek, hogy van-e 3 oltásunk. Kb. 30p torlódást okozott ez péntek délután.
Nálunk volt a 3. oltásunk nemzetközi igazolása nyomtatva, a green pass a telefonon zöldre élesítve. Ez mindenhol elég volt.
Az is működött, hogy meglévő kártyára online megvettem egy egynapos jegyet, majd az eeszt-ből letöltött nemzetközi covid igazolást párosítva vele aktiválni is tudtam.
Bátran menjen mindenki, aki elfogadja ezeket a feltételeket, szuper hó van most ott!
Feladó:  TojgliFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.25. 09:49
(Üzenetazonosító: 214762)
Tojgli Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2022.01.11.

Ez a vásárlási szöveg:

Please always carry your booking confirmation with you (printed or on your smartphone).
Please make sure you have received a printed ticket from the pickup-machine, which is installed at the former toll station on the Hochkar Alpenstraße.
Both, confirmation and ticket(s) must be carried with you throughout the day.
Please scan this code at the ticket machine


Ez meg a greenpassz link összekötésre a bérlettel a hochkar.com oldalról:
https://safe2ski.services.skidata.c...om/portal/ticket-validation

plusz ez a szöveg németről szabadfordításban (még szerencse, hogy soknyelvű az oldal... :D):
A papír alapú oltásikat (és ninjapassokat amik a helyik kölyköknek vannak) a pénztárban kell ellenőriztetni (magyarul a bérletekhez párosítani)

mi ennyire jutottunk!
Feladó:  TojgliFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.25. 09:38
(Üzenetazonosító: 214761)
Tojgli Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2022.01.11.

Szia!

Mi felhívtuk őket, mert online megkeresésre nem válaszoltak, azt mondták, hogy lemondás esetén visszautalják a pénzt... bár az ált szerz feltételek szerint ez kicsit necces, mert csak balesetre vonatkozik a leáírás + hivatalosan meg gondolom az általános lezárásra... ergo ha online lemondod (van rá link), akkor elég nehézkes lehet majd visszaszerezni a zsozsót... (mondjuk biztosítást lehet rá kötni sztem...)

Mi végül felbátorodtunk, végülis mindenki 3x oltva, még a kölkök is, sokminden nem jöhet közbe, főleg, hogy most vagyunk ennek ellenére (volt 2 nap nátha kb) covidosak, ergo ha végül kell majd akkor belépési teszt, azon se tudunk fennakadni :D

Szóval megvettük online a jegyeket, kaptunk doksit, az abban leiratban már korrektül bennevan, hogy az Alpenstr aljában automatából lehet átvenni a kártyákat, kaptunk szépen 4 qr kódot, a gyerekek igazolványait fel is kellett fotóként tölteni... mivel előző nap délután érkezünk így a reggeli tömeg se lesz gond ha lesz...

A greenpassz összekötést online is meg lehet csinálni, van hozzá egy link a hochkar oldalon, de gondolom ha helyben vesszük át a kártyát, akkor helyben a pénztárban fogják megcsinálni... ettől a részétől már nem félek... majd ott elmondják...

de konkrét tapasztalat csak február 13 után lesz, akkor megyünk csak...
Feladó:  DonTomasso
Dátum: 2022.01.24. 17:39
(Üzenetazonosító: 214738)
DonTomasso Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2009.01.08.

Szerintem mindenkit ezek a kérdések foglalkoztatnak, aki Hochkarra készül. A tájékoztatás kritikán aluli.
Nekem annyit sikerült tőlük megtudnom, hogy pénz csak abban az esetben jár vissza, ha a síterep lezárás miatt nem tud vendégeket fogadni. A bérlet átvétel módja egy óriási kérdőjel. Ha sikerült síelnetek, megtennéd kérlek, hogy beírod ide a tapasztalatokat? Mi február elején megyünk.
Előzmény: (Tojgli 214543)
Feladó:  TojgliFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.18. 13:53
(Üzenetazonosító: 214543)
Tojgli Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2022.01.11.

Volt valaki mostanában ezzel az online jegyvásárlós módszerrel Hochkaron? Érdekelnének a tapasztalatok, mert a honlap elég zavaros... megveszem, adatokat megadom, gyerek igazolványt feltöltöm, kifizetem... gondolom kapok valami átvevőkódokat...
De hol kapom meg a kártyát? szerpentin aljában? fennt a pénztárban? valami automatából? Mikor és hogy vetik össze a greenpass-al, mik a lemondási feltéttelek ha beüt a sz@r... stbstb :)

Tomrider: nekünk sajna csak online jegy lesz jó, mert a kinti síszünet alatt megyünk és azt nem lehet pénztárnál megvenni így nem lesz jó az utalvány... pedig jól hangzik...
Feladó:  TomriderFérfiProfi síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2022.01.18. 09:20
(Üzenetazonosító: 214532)
Tomrider Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2011.07.29.
24 síterepet értékelt

Hochkar - Lackenhof am ötscher
Megválnék 130€ értékű (~46.000 Ft) utalványaimtól 32.000 Ft-ért.

Az utalványok lejárati idővel nem rendelkeznek. Beváltható az Osztrák Hochkar és Lackenhof am Ötscher síterepén. Átvétel személyesen vagy Postai úton.(Postát én állom)
Feladó:  WAndrea | sielok.huNőHaladó síelő
Dátum: 2020.12.03. 07:28
(Üzenetazonosító: 209999)
WAndrea | sielok.hu Hozzászólások: 1040
Regisztrált: 2001.12.13.
94 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Alsó-Ausztria adventi játékában a mai napon egy családi napijegyet lehet nyerni Hochkarra:
https://www.also-ausztria.info/3-ab...lak

Érdemes rástartolni :-)
Feladó:  Fazer1FérfiKezdő síelő
Dátum: 2020.10.23. 13:50
(Üzenetazonosító: 209565)
Fazer1 Hozzászólások: 12
Regisztrált: 2017.09.20.
10 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Kedves WAndrea, köszönöm a szót! :)
Mi is kizárólagosan üzleti útra mentünk ki, szlovák kollégákkal egy osztrák cég meghívására..
9.30 kor már a szerpentines úton fordultunk amikor a sárga mellényes közölte velünk hogy "No ski" ...csak "restaurant, kilátás és séta az erdőben"....
Az utóbbit választtattunk :) is már fent is voltunk a felső parkolóban. Szerintem az osztrákok sem számolták azzal hogy okt. közepén síelni mennek, nem mindenkinek volt téli gumi így összevissza csúszkáltunk a parkolóban..
A parkoló tele volt, de a pályán nem lehetett észre venni hogy ennyi ember lenne ott. A pénztárnál kaptunk egy ingyenes kártyát (letét nélkül) is beálltunk a sorban.
A liftnél 10-15 en voltunk (4-5 perces várakozással), távolságot mindenki betartotta, plusz a maszk, csősal mindenkinek volt. A lift kezelők figyelmeztették az emberek hogy fel kell húzni ha esetleg elfelejtette... amúgy mindenki nagyon fegyelmezett volt, nem éreztem az hogy valakinek nehezére esik betartani a szabályokat.
Az idő az elején ködös volt, délután 2 körül már kitisztult és a nap is sütött. 1 lift, 800m pálya így az első alkalomra nem is volt olyan rossz...
Szerintem egy nagyobb élelmiszer boltban ( vagy 20.000 stadionban ) több esély van a fertőzésre mint egy sípályán. ( ahogy az osztrákok is nyilatkozták hétfőn, jól sikerült a teszt, itt ott javítanak majd rajta ).
Emellett a határzárt is szigorúan be kell tartani! 😊
20201018-134057.jpg20201018-124633.jpg
Feladó:  WAndrea | sielok.huNőHaladó síelő
Dátum: 2020.10.18. 11:04
(Üzenetazonosító: 209534)
WAndrea | sielok.hu Hozzászólások: 1040
Regisztrált: 2001.12.13.
94 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Hochkaron zuhog a hó, megy az ülőlift, vannak síelők, nem is kevesen.
Érdemes megnézni az élőképet itt:
https://sielok.hu/webkamera/siterep.../hochkar/

Ahogy megírtuk, ma ingyenesen lehet síelni, még a síszezon előtt.
https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/...havazas-ausztria-20201017/

Várjuk azok beszámolóit, akik ki tudták használni ezt a lehetőséget.
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.10.17. 10:03
(Üzenetazonosító: 209521)
Stani Hozzászólások: 5387
Regisztrált: 2003.11.03.
99 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Hogy pozítiv hírrel folytatódjon a Hochkar topic:

A síterep holnap nyit, méghozzá vasárnap ingyenesen lehet síelni, snowboardozni. Részletek a terep Facebook oldalán.
Feladó:  PowNőHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.04.09. 13:44
(Üzenetazonosító: 209148)
Pow Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2018.04.05.

Sítúra baleset Hochkar-i sípályán. Tanulság Ne sítúrázz járvány idején!
2020.04.07.

Bergrettung Göstling
https://www.facebook.com/Bergrettun...g.Goestling/posts/2854047011358465

Poszt részlete: "Ezen a ponton szeretnénk még egyszer rámutatni, hogy a hegyekben való tevékenységeket amennyire csak lehet, kerülni kell - még akkor is, ha az időjárási és / vagy a hóviszonyok ennyire csábítóak!
Baleset esetén nemcsak a hegyi mentőket és később családjaikat felesleges fertőzés veszélynek teszik ki, hanem a jelenleg sürgősen szükséges intenzív ágyakat is igénybe veszik!
Ezért, kedves hegyvidéki barátok - maradj otthon - elegendő szép nap lesz a járvány után ahhoz, hogy hegyi túrákat vagy tevékenységeket végezz a hegyekben!"

Ahogy írtuk a "Sítúrázás Svájcban" fórumban:
"Nem ajánlott sítúrázni! Mások se tegyék!
Miért? Mert a jelenlegi helyzetben egész Európában le van terhelve az egészségügy és a hegyimentő szolgálatok!
Nekem van svájci Rega tagságom https://www.rega.ch - ott is a COVID-os betegeket szállítják.
Mi sem megyünk ki sítúrázni, nem az ajánlás és a tiltások miatt, miközben 3 km-re van a legközelebbi sípálya és felette a szabad freeride terület, hanem mert ha mégis baj történik akkor tovább terheljük azokat az embereket akik így is túl vannak terhelve és máshol nagyobb szükség van rájuk."
92633138-2854046898025143-2558414634138730496-n.jpg92217766-2854046688025164-9142533034287824896-n.jpg92158607-2854046798025153-7626733582542700544-n.jpg92690497-2854046591358507-2111126955997790208-n.jpg
Feladó:  dragonFérfiHaladó síelő
Dátum: 2019.12.22. 11:53
(Üzenetazonosító: 206871)
dragon Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2004.01.21.
13 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Csak 20 euro a napi bérlet, így olcsóbb mint Eplényben
Feladó:  KrampuszFérfiHaladó síelő
Dátum: 2019.05.18. 21:54
(Üzenetazonosító: 205815)
Krampusz Hozzászólások: 362
Regisztrált: 2007.12.06.
20 síterepet értékelt

Nem szívtuk meg, simán felengedtek. 10 óra után érkeztünk meg a Hochkar Alpenstrasse fizetőkapuhoz. Itt a rendőrök irányításával kb 10-15 csoportokban engedték fel az autókat. A P1 parkoló tele volt mire felértünk, így lentebb találtunk helyet a kocsinak. Síbusz ingyenesen járt az előzetes ígéretek ellenére. A pálya elég jó volt, természetesen buckás volt, és vizes volt a hó. A tömeg eloszlott a pályákon a leghosszabb sorban állás a liftnél nem volt 5 percnél több.
Mi jól éreztük magunkat, nem volt csalódás.
Előzmény: (adalbert 205814)
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2019.05.18. 13:48
(Üzenetazonosító: 205814)
adalbert Hozzászólások: 532
Regisztrált: 2007.03.11.
25 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

No ez akkor nagy szívás azoknak, akik messziről mentek , s negyed tíz után érkeztek meg. Járt így valaki?
Feladó:  admin2NőHaladó síelő
Dátum: 2019.05.18. 09:44
(Üzenetazonosító: 205813)
admin2 Hozzászólások: 445
Regisztrált: 2003.06.26.
BEMUTATKOZÁS

Teltház van Hochkaron.
A májusi ingyenes síelés hírére rengetegen útnak indultak.
Lezárták az Alpenstrasset, nem engednek fel több autót, megteltek a parkolók.

Ezt írták ki fél órája Hochkar hivatalos facebook oldalán:
Rien ne va plus! Nichts geht mehr! Full House!😮 Die Hochkar ALPENSTRASSE ist ab sofort für weitere Fahrzeuge GESPERRT! Die Parkplatz-Kapazitäten sind erschöpft.
Wir danken für euer Verständnis!
telthaz.png
Feladó:  Bata Attila | sielok.huFérfiHaladó síelő
Dátum: 2019.05.15. 16:07
(Üzenetazonosító: 205807)
Bata Attila | sielok.hu Hozzászólások: 2057
Regisztrált: 2007.02.14.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ez tényleg emlékezetes síelés lehet, ha még valaki programot keres a hétvégére: kinyit Hochkar!

https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/...rendkivuli-hochar-ingyenes-sielessel-kinyit-a...
Feladó:  retekbaFérfiKezdő síelő
Dátum: 2019.03.16. 22:41
(Üzenetazonosító: 205435)
retekba Hozzászólások: 26
Regisztrált: 2018.09.19.
5 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Március 15-én voltam fent a Hochkaron. Sokan voltunk magyarok, de sorbanállás nem volt. Az időjárás kellemetlen, 900m felett hóesés, alatta eső. 1400m-en hó, hideg és olyan szél, hogy a 2-es kéken megállított. 1-es kék ramaty állapotban, fent is és lent is buckás már 10-kor, szvsz ratrakot nem látott. Fent 10-20m-es látótávolságot engedő ködben gyerekük után ordibáló szülők, lent vízszintes hófúvás. Egyedül a piros 4-es és 10-es értékelhető, de azok is kezeletlenek. A pályák nagy részén a kommunikált 3m hó valójában jégtömb, amire ráhordták a 20-40cm havat. Másnap is visszamentem, de már 1400-on is az eső esett és fújt a szél. Feladtam és átmentem az Öcsire, ahol szintén esett és rommá olvasztotta a pályákat, de nem fúj a szél annyira. Itt napközben is ment a ratrak, próbálták a latyakos trutymót pályává simítani. Öcsin 800m-en max 25-30cm összeolvadt hó van a kommunikált 100cm helyett. Egyik síterep sem nyerte el a tetszésem, de talán jó hóban az Öcsire visszamennék. Hochkar nekem nem jött be.
következőutolsó
laponként:
összesen 1044
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.