Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hochkar
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Fahrnberger - 4 csillagos szállás Lassingban, a Hochkarra vezető szerpentin közvetlen közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
jakics
3 élménybeszámolót írt
3
2 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hochkar
2022.02.15. 20:17
2022.02.13-tól vagyok itt. Még otthon megvettem a saját névre szóló kártyát, 2 EU, ami egy héten belül kipostáztak. Ezután már rá lehet tölteni a kívánt jegyet online (7% kedvezmény, hétvégén csak online jegy van). Az igazoló emaillel az alsó vagy a felső parkoló pénztáránál, vagy az ott lévő automatánál lehet érvényesíteni a kártyát. A Grüne Passt kérik (az applikáció letöltése után az otthoni QR kódot kell beolvasni, és megjelölni, hogy melyik tartomány(okra) kérjük az érvényesítést).
Az FFP maszk legyen, de gyakorlatilag nem használtam, mert mindig egyedül ülök a felvonóban, alig van síelő. Ha a felső parkoló tele, inkább hétvégén, az alsóból is fel lehet jutni egy 4 ülésessel a többi pályára. A kezdőknek és az oktatás az alsó parkolónál van. A pályák jól kezeltek, de elég rövidek, viszont sok van belőlük. A 8as fekete és az oda szállító lift nem működik, az összes többi igen. A 6-oson sísulis versenyzők gyakorolnak egész nap.
Délelőtt 3 ingyen síbusz megy fel (síbérlet se kell), délután 3 vissza, menetrend szerint Göstling városházától a felső parkolóig, sok megállóval közben, kb. 35 perc az út, kocsival 20-25. Szerencsémre a szállásom előtt a megálló, teljes menetfelszerelésben szállok fel, és a központi liftnél tesz le. Be se kell inditanom az autót.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.