Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

tüdi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
tüdi
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2017.01.09. 17:43
Ezek nem lehettek rosszak.
Előzmény: (SkiJAM 191832)
tüdi
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2017.01.01. 18:59
Szia!

Abszoluth nem tartom magam jó csúszónak. De szeretem ezt a fajta kihívást. Pályán nem érzem jól magam, elvagyok de valahogy nem kerek.

Az időjárást én is figyelem, de feleslegesen, mert hónapokkal előtte kell kitalálni hova lehet menni. Aztán már késő módosítgatni.

Egynaposokal semmi gond nincs. Ha nem is kocsival, de itt a sielőkön is lehet találni olyan irodát akik egy két jobb terepre visznek jó áron, szlovákiába vagy ausztriába. Azt mindenképp érdemes figyelni.

tüdi
Előzmény: (Steve33 191758)
tüdi
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2017.01.01. 18:51
Szia!

Valóban nem egyszerű de eddig szerencsésnek mondhatom magam. Puy-ben eddig mindig jó volt a hó.Nem is vészesen drága. Arra nincs panaszom. Chopokon kb 20x voltam már egy két naposoktól kezdve hetes időszakokra. És ha kétszer volt jó idő akkor még sokat is mondtam. Ausztriát drágállom.
Szóval lutrik ezek az utak mindig, de ez van. Az időjárás viszontagságait le kell gyűrni.

Szinte mindig egyedül megyek, ami első napos szabály volna a mit nem szabad listán. És nem is mindig "adta ki" a nap. Velem együtt megcsúszó hó vagy elmért szikla dropp után fára csavarodással majd pár hónapnyi gyógytornával és közel épnek mondható kézzel gazdagodva. De hosszú a lista.

Azért írtam ezt a topikot. Mert ha az árat kb a földön tartanám, az érdeklődésemnek megfelelő helyre mennék, de úgy hogy osztott apartmanba lehessek úgy gyakorlatilag a bulizgatós, fesztiválozós lehetőségek vannak. Ahol kb kinéznek ha reggel 6 kor felkelsz bemelegítesz és megindulsz.

Mivel privátban jó néhány üzenetet kaptam, azt mutatja hogy igénye volna másoknak is. Nincs minden veszve :)

Írtam nektek(az info-s címre) már egy emailt korábban, hogy hogy működik a gastein völgyezés,mennyire megoldható hogy veletek tartsak, de nem jött válasz.


üdv
tüdi
Előzmény: (golo 191703)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
tüdi
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2016.12.28. 11:05
Hello!

Olyan snowboardos vagy sielő személyt(eket) keresek akik szintén szeretnek pályán kívül csúszni. Vagy ilyen társasághoz csatlakoznék, akik nincsenek elegen egy apartman feltöltéséhez.

Jómagam egyedüli utazó vagyok. Kocsim nincs, így leginkább a buszos túrákat veszem igénybe. Amelyeken nem könnyű hasonló érdeklődésűekkel összekerülni. Nem inni/szívni/kukákat borgatni a célom. Hanem a lehető legtöbbet havon lenni, így korán kellek és lehetőség szerint kint vagyok amíg lehet. Túrázásos, mászkálós, kevésbé érintett területeken való csúszás a fő irány.

Puy-ben Chopokon, L2A-n és még néhány népszerűbb helyen tucatszám jártam már. Nagyjából ezek a területek is érdekelnek. De bármit meghallgatok. Pár naptól egy-másfél hétig bezárólag.

A legtöbb utazási iroda válaszra sem méltat, hiszen egyedüliként nyűg az osztott apartmannal való variálás, még akkor is ha buszos az út. A szervezett sítáborokkal vagy hasonló helyzet áll fent vagy egész estés dorbézolás nehezíti meg a pihenést és a másnapra kitűzött célok elérését. Fesztiválokat inkább nyáron élem.

Aki valóban komolyan veszi vagy próbálja de minden évben nehezen talál helyet magának, nincs végtelen számú lehetősége télen anyagi és/vagy időbeli akadályok miatt elégséges számú napot csúszni, és azt is mikor tud nagy becsben tartja az írjon.

Üdv
tüdi
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.