Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

somikata által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
somikata
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
2006.02.13. 16:06
Obereggenbe nem nehéz eljutni és az az, amit nem is szabad kihagyni (nem az éjszakai sízésre, hanem az obereggeni részre gondolok)! Jó fekete pálya Cavaleseben van egy elég hosszú, ill. a Pampeago-Obereggen találkozásnál -> ehhez csak tányérral lehet feljutni és hosszabb a lift, mint a pálya... elég vicces. Egyébként az egész Val di Fiemme, nem egy nagy szám, sajnos :-( Szombaton jöttem haza. Cavaleseben laktunk. Mondjuk eddig Franciaországba jártunk, de gondoltuk kipróbálunk egy közelebbi terepet! Az a legrosszab, hogy minden reggel és este autózni kell, mert a 140 km pálya nem összefüggő. A legnagyobb rész a Predazzo-Pampeago-Obereggen rész, ami talán a legjobb is. Érdemes Cavaleseben egyszer végigjönni a 13 km-s pályán, de sajna elég lanka, úgyhogy nem egy nagy élmény, bár a közepén van egy elég hosszú erdei rész, fából faragott állatokkal, az jópofa.
Cavaleseben van egy aranyos kis étterem, ahol ott helyben csinálják a sört (birra di Fiemme) és a pincér srác hibátlanul beszél magyarul! A pizza és a profiterol isteni :-)))
Elsőre ennyi, ha van még kérdés szívesen segítek, még elég friss az élmény!
somikata
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
2006.02.01. 12:16
Sziasztok,
szombaton (4-én) indulunk egy hétre Val di Fiemme-be. Cavaleseben fogunk lakni. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e a régióban magyar oktatóról. Előre is köszi a segítséget!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.