Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

sonaj8 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
sonaj8
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.02.26. 07:18
Sziasztok !

Sajnos úgy néz ki, hogy a következő hétvégével vége az itteni sielésnek. Ezért ki kell használni a lehetőséget.
Ha valakinek észrevétele van a régi pályával kapcsolatban,
irjon ide és szivesen közvetitem, u.i. állandó kapcsolatban vagyok a pályakezelővel.A nagy pályáról van szó, a másik tulaja másvalaki. Az előző hozzászóló hiányolta, hogy csak
Románul tudnak, más nyelven nem beszélnek. Ha a Magyar megfelel, akkor a nagy pálya alján levő gyorsétteremben, /Fast Food/ mindenki beszéli a nyelvet. Bármi gond van szivesen segitenek.

Üdv. mindenkinek
sonaj8
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.02.12. 12:39
Üdv.mindenkinek !

Szombat reggelre esett egy kevés hó,igy a pályák használhatók,bár a sielők létszámán ez nem érezhető.
Az új pályán a felvonó nem üzemel. A jövő hét végén a régi
pályán 3 napig tartó HÓ ÜNNEPE lesz.Úgy tűnik az idő is kedvezni fog.Pénteken délután discó hajnalig. Szombaton,
vasárnap,népzene,néptánc a szabadtéri szinpadon.
Február 18-19-20.
sonaj8
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.01.27. 15:55
Szia !

A jövő héten hóesés nem várható,de a jelenlegi biztosan kitart,mert jelentősebb enyhülés nem várható.Ha gyerekkel jössz
a régi pályát ajánlom,mint látod ott van kifejezetten kezdőknek való is.Nem kell sokat gyalogolni,de érdemes dél e.11 ig odaérni,mert a parkolás ott is nehézkes.Ott van 2 magánparkoló, 10 lej/nap és ez közel is van.Várhatóan sokan lesznek,mert hétfőtől 1 hétig iskolaszünet lesz Romániában.
Üdv. János
Előzmény: (szucsis75 106268)
sonaj8
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.01.27. 15:19
Üdv.! Az új pálya pénteken 12 kor nyit,ott lesz a környezetvédelmi miniszter is,Elena Udrea.Elég nagy a hó,annyira,hogy most dél előtt voltam ott és egyedűl is elakadtam személy autóval.Az oda vezető út egy keskeny sáv,letérni ,félre állni nincs lehetőség.Parkolni sehol sem lehet a közelben,bár a sipályához tartozik egy kicsi,de hogy oda jutni hogy lehet,az érdekes.Semmi sincs kitáblázva,nincs lehetőség sibérlésre,nincs büfé,szánkózni nem lehet,szóval elég gáz.Szerintem nincs kész,igy nem lehet egy modern sipályát üzemeltetni.Aki tud azért jöjjön, mert a pálya biztos jó lesz a hétvégén.Kiváncsi leszek mások véleményére.Ha valakit még érdekel egyéb is,kérdezzen én most Arieseniben vagyok nap mint nap.
sonaj8
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.01.22. 12:39
--
sonaj8 Jelenleg kb.30 cm hó esett eddig,de folyamatosan havazik.Mindkét felvonó üzemel,nagyon kevés sielővel.a hőmérsklet 11 orakor -1 volt. A pályák sielésre alkalmasak.
Ez az infó saját tapasztalás,nem fél,vagy álhir. Üdv.
sonaj8
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.03.06. 14:28
Az idő és a pálya is kitűnő.Legalább 10 napig igy is marad.Ha szerencsénk van még húsvétkor is lehet sielni.
Ha igy havazik,biztos lesz 1 méteres hó.Hurrá !!!!
2010-03-06.bmp
sonaj8
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.01.23. 14:32
Helló mindenkinek !

Végre van elég hó,mindkét felvonó üzemel,az idő ragyogó.
A nagypályával szembeni fast foodban nagyon finom
forralt bor ,hamburger van és mindenki MAGYARul is tud.
Gyertek mid elnem olvad.
sonaj8
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.01.03. 21:29
Sziasztok !
Mi most érkeztünk haza,pedig ma komolyan elkezdett havazni.
Hétfőtől mindkét sipálya üzemelni fog,megkérdeztem.Nekünk sajnos nem jött össze,de kirándulásnak nem volt rossz.
A sok rossz vélemény után kiváncsi voltam mi az igazság.
Persze most nem volt tömeg ,mi az hogy tömeg, szinte senki
sem volt.A feleségem jól beszéli a nyelvet igy könyű kérde-zősködni.Nagyon hideg volt koradélután igy inni akartunk
valami meleget,bementünk egy Fast Food nevű melegedőbe,pont a pályával szemben és láss csodát,mindenki
beszélt Magyarul.A kürtöskalács sütők igazi Székelyek,és nagyon ügyesek.Forró csoki,tea,....minden volt.A kaja is
kiváló,isteni sült csülköt ettünk, már ez megérte,ha már
sielni nem is tudtunk.Cigizni lehet bent,de elég szellős
a helyiség,nem zavaró.Szakadó hóesésben indultunk haza,
az ut levolt tisztitva,a főut viszont alig,igy a kátyukat kerülgetve elég lassan de végül megérkeztünk haza.
Egész hétre komoly havazást igér a meteo., igy szrintem a
hétvégén ismét megpróbáljuk. Buék üdv. mindenkinek.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.