Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

drmd által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
drmd
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
Topik: Rogla
2014.01.25. 13:42
Igen igen,mostmár megnyugodtam :)!meg a honlapjukon is látszik,hogy minden pályát kinyitottak..
drmd
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
Topik: Donovaly
2014.01.25. 11:17
Holnap mennénk egy napra.tenyleg csak 4 km pálya megy?mert a webkamera képein nem ugy néz ki..
drmd
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2014.01.22. 21:57
Amúgy az 50 centit melyik oldalon láttad?
h i r d e t é s
drmd
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2014.01.22. 21:25
A bungalok: emlékeim szerint mintha három négy kis egy légterű faházat sorház jellegűen össze építettek volna..es ilyen egységből több van.belulrol meg régen ugy volt,h beleptel es egyből le kellett menni egy lépcsőn es alul egy szoba volt négy különálló aggyal..eleg furcsa elrendezes,de gondolom ez nem valtozott..az uszoda abban a csomagban,amivel mi megyünk ingyenes,ez az félpanziós sicsomag
drmd
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2014.01.22. 20:05
Az a 30 centi mostmár csak 10..en régen voltam a bungalokban meg a felújítás elott,akkor eleg semmilyen volt,de a célnak megfelelt,enni a hotel roglaba jártunk,az nagyon jo volt.mi most a bungalokba megyünk,annál csak jobb lehet,mint volt,es mar akkor sem volt gaz ..
drmd
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2014.01.22. 12:40
hello!Ért valaki hozzá, hogy mi lehet az oka annak, hogy éjszakánként mindig minusz fok van, ahogy elnézem mostmár nappal is és mégsem hóágyúznak? Holott úgy van meghírdetve a pályarendszer, hogyha nincs természetes hó, akkor is hónapokon keresztül hóbiztos..
drmd
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2014.01.15. 19:36
Sziasztok!meg mindig ne aggódjak a hó miatt? Volt valaki Roglan mostanában?
drmd
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2013.12.18. 14:04
Sziasztok! Akik visszajárnak Roglára: Volt már olyan, hogy február elején nem volt hó? Mert akkor mennénk,de az előrejelzés eddig nem sok jóval kecsegtet. Tudom, hogy ennyi idővel előtte még nem lehet megmondani, csak a tapasztalatokar vagyok kíváncsi. Végülis december közepe van és nem furcsa, hogy csak 5 km pálya megy? Ilyenkor nem szokott már több működni? Köszönöm a válaszokat!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.