Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ötfalusi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
ötfalusi
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Nassfeld
2009.02.23. 23:01
Jó, a két napban igazad van, ennyi idő alatt nem jönnek ki a különbségek, de ha csak ilyen behatárolt az idő, akkor már inkább Mönichkirchen vagy Lackenhof. Ár-értékben ezek a verhetetlenek, ráadásul Mönichkirchen Szombathelytől fél órára van.
Mindent összegezve én azért mindenképp Nassfeldet ajánlom!
ötfalusi
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Nassfeld
2009.02.23. 12:50
Vasárnap kicsit többen vannak (szombaton van turnusváltás), de nem vészes. Ha választhatsz Murau és Nassfeld között, ne habozz! Murau egy gagyi gyopárliget Nassfeld mellett! Nem egy kategória.
ötfalusi
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Nassfeld
2009.02.22. 19:51
Tegnap érkeztünk haza 7 nap Nassfeldből. Szálloda: Berghotel Presslauer (Jenig-Kreuth). Csúcsszuper: mi az apartmanházban voltunk, szép, tiszta, gyönyörű a panoráma. Vacsorára befizettünk az étterembe, két menüből lehet választani, mindegyik nagyon finom, mennyiség rendben. Személyzet (a család) kedves, angolul is kiválóan beszélnek. A szálló egyetlen "hibája", hogy a sípályával szemközti hegyen van, kb. 1200 méteren. A felvezető út egy kb. 6-7 km-es szerpentin, ha esik a hó, akkor minimum terepjáró és hólánc kell. Busz van a szálloda elől, reggel9-kor indul, fél 5-kor jön vissza, ha már fenn vagy, akkor ez megoldás. (Most nem esett, úgyhogy gond nélkül járható volt.)
Pályák a más sokszor leírtak, szerintem Ausztria 5 legjobb helye közt van minden szempontból. A negatívumok: reggel a Millenium Expressnél kb. 10-12 perces sorbanállás - érdemes a parkolótól nem a kisvonattal menni, hanem felcsatolni és becsúszni az állomásra az erdő felőli oldalon, mert a hátsó bejáratnál, ahova csak léccel lehet bemenni, kisebb a sor. Fent a pályákon nincs tömeg, minden felvonóra 2-3 perc alatt fel lehet jutni, a 100 km pályán meg elveszik a sok ember.
Még egy tapasztalat: egyik délután puszta kalandvágyból átmentünk Olaszországba, Pontebbába. Nem kellett volna: a kb. 40 km út (oda-vissza) egy sávos,2-3 méteres hófalak között vezet, 30 méternél több egyenes rész nincs benne. Ha szembejövő forgalom van, akkor nem ritkán csak ide-oda tolatva lehet elmenni egymás mellett, szóval egy rémálom, Pontebbában pedig nincs semmi érdekes, úgyhogy ez sztem felejtős. Na ennyi, ha valakit részletesebben érdekel bármi, akkor hajrá!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.