Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bogika által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bogika
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2011.03.16. 13:48
Február 26-tól márc. 5-ig voltunk az idén. Sajnos most nem voltak valami ideálisak a hóviszonyok, eddig ezt az évet mondanám a leggyengébbnek (4. alkalommal voltunk itt). Összetömörödött, reggel és délután az árnyékos helyeken jegesre fagyott hó (kása) napközben meg olvadt. Cserébe sütött a nap. Eddig még csak Szlovákiában láttam fekete földet a sípálya közepén, most itt is :-(. Nem volt kegyes az időjárás, és ha jól látom, azóta sem esett hó, úgyhogy jobb nem lett.

Egy kérdés: Van valami új szabály, hogy a ratrakok nem dolgozhatnak a pályákon a nyitva tartás alatt? Ez már a 2. év, hogy napközben egyáltalán nem jártak, illetve csak egyszer, de akkor is lekerítették az aktuális pályarészt. Modjuk érthető, mert okozhatnak balesetet is, de azért hiányzik a ratrak nyomában való csusszanás :-)

B.
Bogika
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2011.02.03. 12:43
Mi már negyedszerre megyünk az idén Gosauba a családdal. A gyerekek 4 és 7 évesek voltak, mikor először ott jártunk. Azóta minden évben ezt a helyet választjuk,a szállásunk a Bergblick apartmanházban szokott lenni. Gyalog, bakancsban szoktunk kisétálni reggel a Hornspitz expresshez, ki lehet bírni a sétát, a gyerekek is megteszik, a léceket saját maguknak cipelik.Bemelegítésnek sem rossz! Már alig várom az utazást, remélem, lesz hó akkor is, meg napsütés... Most nagyon jónak tűnik!

Ki lehet következtetni, hogy mi nagyon szeretjük ezt a helyet, nem vagyunk vérprofi síelők, de szerintem sok pálya van, mindenki találhat megfelelőt, az is, aki nagyon tud.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.