Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
angi62 által küldött hozzászólások listája
Üzenet szövege
Feladó:  angi62NőHaladó síelő
Dátum: 2016.02.11. 23:02
Topik: Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok
angi62 Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2016.02.11.
10 síterepet értékelt

Évek óta járunk síelni, különböző irodákkal, az dén a Travelex-szel utaztunk...másodszor és utoljára! A legolcsóbb ajánlatot adja, aztán szépen lassan sunyi módon változtatgatja a feltételeket, ahol csak tudja, de a hosszú történetű tortúránk leírása helyett közreadok két idézetet a cég vezetőjétől, amit válaszként kaptam a reklamációimra (állítólag én vagyok az ügyfél):

"...200-300 fős csoportokat könnyedén szervezünk meg, veletek meg 50 fővel 10x annyi a munka. Mi síelők vagyunk nem irodai aktakukacok, aki azt sem tudják milyen színű a hó. Nektek ez utóbbira van szükségetek..." kaptam a választ, amikor nem hagytam magunkat immáron másodszor átverni...és ajánlom a konkurencia figyelmébe ezt a gyöngyszemet.

"Nyilván a francia helyet is én vagyok hülye." - szólt a teljes válasz, megszólítás és aláírás nélkül, amikor megreklamáltam, hogy nem azt kaptuk, amiért fizettünk és amit ígért a cég.

Azt már csak mellesleg jegyzem meg, mert minket szerencsére nem érintett, hogy a buszuk meg elromlott hazainduláskor, nem tudom meddig vártak az utasok a cserebuszra.

...mit keres egy ilyen stílusú utazásszervező a piacon?

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »