Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Brenda által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Brenda
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Topik: Mariazell
2010.03.02. 10:29
Igen, múlt héten Mariazellben is ez volt e helyzet. Lassan itt a tavasz :-)
Előzmény: (Christína 86340)
Brenda
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.02.27. 08:15
Legfrissebb helyzetjelentés 2010.02.27-én 8:14 órakor: most jártam kint a parkolóban. Az éjszaka folyamán kb. 1,2-2 cm hó esett Mariazellben. Csodálatos tiszta idő van, szikrázóan süt a nap. Irány a sípálya!
Brenda
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.02.27. 07:26
Kedves Adrienn!

2010.02.26-án 10:00 óra körül elkezdett esni az eső a csúcson, majd ki idő múlva szakadt a hó. kb. 12:00 óra magasságában a pályák kiürültek és mindenki az étteremben keresett menedéket. Én a családommal kb-. 12:30 órakor indultam el a csúcsról szakadó hóban. A "Hofstattlift" https://sielok.hu/images/siterkepek/mariazell.jpg aljánál már szakadt az eső. Mire leértünk Mariazellbe ronggyá áztunk. Tegnap volt az első nap, hogy max. 1-2 órát síeltünk. Most kinézve a szálloda ablakán azt látom, hogy ragyogóan süt a nap, kék az ég és nagyon szép idő ígérkezik szombatra.
P1180378.JPG
h i r d e t é s
Brenda
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.02.26. 07:58
Jó reggelt!

Mariazellből írok. 2010.02.21-én vasárnap érkeztem és 2010.02.28-ig síelek itt. A pályákon szinte senki nincs ezen a héten. Van olyan alkalom, amikor max 8-10 ember csúszik. Jellemzően a hét közben kisebb osztrák iskolai csoportokkal találkoztam. Az étteremben gyors a kiszolgálás semmire sem kell várni. 2009-hez képest változás, hogy magyar étlap és magyar pincér is található a csúcson lévő étteremben. A pályák szokás szerint jól karbantartott állapotban vannak. Reggel szépen rendezett pályán, tömör hideg, gyors havon lehet csúszni. kb. 13:00 óra körül már némileg összetúrt, kristálycukor szerű kásás, meleg a hó, aminek eredményeképpen lassú az összes pálya. Minden pálya és lift működik. Szerdán egy pályát zártak le, mely a 3-as pálya. Itt egy nagyobb helyen a fű megjelent. ( https://sielok.hu/images/siterkepek/mariazell.jpg ) A többi pálya rendben van. Az idő tegnap csodálatos volt. A hegyen szikrázó napsütés várta a síelőket. Utoljára 2010.02.20-án esett a hó. Jelenleg kb. 75 cm hó van a pályákon, olvad. Egyik liftnél sem kell várakozni. A legjobb pálya ezen a héten a 2-es és a 8-as pálya. Az étteremben dolgozó magyar pincér szerint 2010.03.15-én itt vége a szezonnak és bezárnak a pályák. A városban nagy csend van. A Hotel Goldenes Kreuz-ben lakunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. ( http://www.mariazell.at/gastronomie/scherfler/scherflereng.html )
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.