Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

b-oli által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
b-oli
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
2018.02.11. 17:36
Reggel érkeztünk már a nyitáskor ott voltunk. Az egész napos bérletet megvásároltuk. Hozzá kell tenni ezelőtt még nem jártunk a pályán. Az első lecsúszásnál az élmény megdöbbentő volt. És ezt most nem pozitív értelemben írom. A pálya ha ratrakolva is volt valamikor a napokban, hát akkor nem sikerűlt túl jól. Végig jégdara volt a pálya és komoly boka fölé érő hóbuckák alakúltak ki már 1,5 órával a nyitást követően. Szó szerint nem lehetett síelni, a pálya borzalmas minőségű volt. Pedig voltam az idén erdélzben is. Ott sikerűlt megoldaniuk, minden délben 1 órán át a pályákat lezárták és újra ratrakolták. És ha ez nem lenne elég, a felvonóknál annyi ember gyűlt össze, hogy 12 percet vártam a sorban, hogy felülhessek rá. És onnan még felvitt a tetőre is beletelt némi időbe.
Sajnos én még soa nem voltam ilyen borzalmas minőségű pályán mint itt Mátraszentmiklóson. Természetesen mivel egyetlen percét sem élveztem a síelésnek, megpróbáltuk viszakérni a bérletünk árának egy részét.
Amikor jeleztem a jegyárúsító pultnál, hogy kérem vissza a pénzem egy részét mivel nem erre a borzalomra fizettem be, csak annyit kérdeztek:
"- Használta a bérletét?
- Természetesen használtam, máskülönben honnan tudtam volna, hogy ennzire borzalmas?
- akkor nem tértünk vissza összeget!"
Úgy gondolom ez pofátlanság a részükről. Ha megnézzük a külföldi pályákat és azok napi bérleti árát, a következőt tapasztalhatjuk:
- 32-szer hosszabb pályarendszer, kiszámoltam (itt 2,5 km, ez is felosztva több pályára)
- karban tartott pályák (itt semmi)
- 13000 ft napi bérlet (itt 7000 ft)
Szóval a pálya napi bérlet maximális ára 32-szer olcsóbb kellene legyen és karbantartott pálya kellene legyen. Tehát ez 406 ft lenne a napi felnőtt bérlet amit megérdemel.
A barátom aki velem utazott jól mondta. Háromszor voltunk itt: Most, Először, és Soha többet!!!!
Aki teheti meneküljön, keressen más síparkot!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.