Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
gixer által küldött hozzászólások listája
Üzenet szövege
Feladó:  gixerFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2012.01.31. 15:48
Topik: Tömeglesiklás Eplényben
gixer Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2012.01.26.
16 síterepet értékelt

A videón azért van kevés induló, mert az a döntőről készült, és ott a tíz leggyorsabb síző és a tíz leggyorsabb boardos indult egy futamban. A selejtezöben kb 3x ennyien voltak.
A pálya eléggé móricka volt, szerintem egy közepes képességű emberke is viszonylag tempósan tudta volna teljesíteni. A tömegrajt és a "tömegcél" abszolút "anti-fairplay", főleg a cél, ahol egy felfestett körbe kellett becsúszni, lecsatolni és onnan felszaladni a dombra. Ez a videón nem látszik, de a selejtező futamban volt nagy kaszálás a célban. Ha még rendeznek ilyet, akkor szerintem ezen változtatni kell. Egyébként megfelelő tudású emberek indultak, voltak perecek, de semmi komoly.
A versenyre több mentő érkezett, készenlétben állt a tepsis szán, tökéletes látási viszonyok mellett a hó jó minőségű volt. A futamok előtt ratrakoltak is, és volt két előzetes pályabejárás + versenyzői megbeszélés. A verseny ideje alatt csak a versenyzők és a szervezők lehettek a pályán.
Jó móka volt, de ez a maximum létszám (50-60fő) Eplényben akit egyszerre le lehet engedni. És néhányan elgondolkodhatnának, hogy érdemes-e egy-két pozícióért másokat legázolni....Amennyiben mindenről van videója a szervezőknek, úgy volna kit letiltani a további versenyekről.
Tömören negyjából ennyi.

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »