Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

belvaros által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
belvaros
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2014.01.09. 17:25
Kedves Kanyarsíklub Replaci

szerintem, ha a csoportár, úgy van meghatározva, hogy személyenként plusz 13 eur és visszaosztva a személyek számával, akkor jogos elvárás, hogy a csoport mindegyik tagjával visszaosszam az árat és ne én fizessem az ingyenbarátot, másrészt, ha őneki van főnöke, akkor ez egy munkahely én sem hobbizhatok a barátaimmal munkaidő alatt, amikor mások fizetnek nekem az időmért, de ez az én véleményem. Sajnos egy olyan világban élünk, ahol egyből a jegyzőkönyv és a tanúk számítanak, persze, hogy nem kértünk jegyzőkönyvet, ezért mondtam, hogy az oktató korrektségéről vagy annak hiányáról volt szó és hogy ez egy egyedi eset, amitől még más oktatók lehetnek korrektek, ezért figyeljünk jobban ezekre a dolgokra, tanuljunk a másik kárán
belvaros
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2014.01.09. 17:12
Ahol mi voltunk az egyetlen igazán snowboardsuli a lifteknél az oktató "kis ember nagy egoval", szóval nem a Mayer volt. Egyébként nem kifejezetten az árat sokaltam, hiszen magánórát is vettünk az a fajta anyuka vagyok aki bármennyit kifizet, ha a gyerekről van szó, csak nem szeretem, ha ezzel visszaélnek és becsapnak, itt kifejezetten az oktató korrektségét hiányoltam, hiszen a főnöke is és mindenki igazán nagyon kedves és készséges volt pl ingyen szerelik a kötést stb
belvaros
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2014.01.08. 17:28
Slusszpoén, hogy az oktató azzal védekezett neki nincs szüksége az én pénzemre, mert ő évek óta nem dolgozik , ezt is hobbiból csinálja (szerintem meglehetősen drágán kb 150 euróra jött volna ki 75 helyett) remélem navék nem fejtik meg ezt a számomra érthetetlen rejtélyt hogy tud valaki három havi hobbiból egész évben megélni, mert akkor jövőre én is megyek Ausztriába hobbizni. Mindenesetre még nagyon sok munkanélküli évet kívánok neki, ez akkor fog bekövetkezni, amikor a magyarok rájönnek hogyan verik át őket.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
belvaros
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2014.01.08. 17:21
A lányom mindhárom napon keresztül csoportban tanult és még egyéni órát is vettünk. Amikor kiderült a turpisság nagyon összevesztünk, mert még neki állt feljebb, annak ellenére, hogy a főnöke 37 eur visszaadott. Azt mondta aki a lányommal snowboardozott az a barátja és nem fizet, így nem számít bele a csoportba, olyannyira, hogy le is gázolta a lányomat, úgy hogy tokától bokáig havas lett, de ez a kisebbik baj, mert 3 nap alatt meggyógyult a megfázásból, viszont a kötés annyira megsérült, hogy attól féltem ki kell fizetni a kölcsönzőben, de szerencsére nem kellett. Tudja valaki milyen szabályok vonatkoznak erre az esetre, mert szerintem az oktató felelős a tanítványaiért, hiszen rábíztam. Szerintem, ha én fizetek egy óráért, akkor ne vigye magával a barátját ingyen, mert akkor tulajdonképpen én fizetem a barát óráját is, vagy rosszul gondolom?
belvaros
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2014.01.08. 17:11
Sajnálom, hogy csak hárman olvassátok ezt az oldalt, a dolog megtörtént és nagyon durva sok embernek lehet tanulság. A lényeg, hogy erről az oldalról választottam snowboardoktatót, még itthonról. Három napra kértem ajánlatot, természetesen tisztában vagyok a csoportos és az egyéni oktatás különbségével, mindkettőt ki is próbáltuk, mert mindkettőnek megvan a maga helye és ideje, mindkettőt ki is fizettük. Egyéni óra 32eur, a csoportos ennél bonyolultabb, a lényeg, hogy az oktató nem tájékoztatott arról a lehetőségről, hogy három napon keresztül csoportban 2 óra naponta 75 eur, hanem az egyéni árat akarta legombolni. Kiderült, hogy nem szabadúszó, hanem van egy osztrák főnöke, aki az árakat szabja. A főnöke miután bementem a faházba igazat adott nekem és visszaadta a pénzt. Ezért mondom, hogy mindig ellenőrizzük le, hogy ki a főnök és mennyi az ár odakint , mert a dupláját is kifizettetik velünk, ha hagyjuk.
belvaros
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2014.01.07. 19:26
Január első napjaiban síeltünk Murauban, ez az egyik kedvenc helyem Ausztriában, tapasztalatomat szeretném megosztani mire figyeljünk, ha oktatót fogadunk. Engem egy bizonyos snowboardoktató teljesen felültetett, mindenképpen ellenőrizzük a síiskolánál az árakat, a lifteknél minimum négy síiskola van fele annyiba kerül, ha ott rendeljük meg az órákat és nem erről az oldalról.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.