Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

krizso76 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
krizso76
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2011.01.20. 16:23
2011.01.09-én voltunk fent a családdal. A nagy enyhülés és hóolvadás első napján, de apályák még épp sielhetők voltak, bár nehéz, vizes volt a hó. A föld néhány helyen kint volt, de ez csak optikai zavaró tényező volt, az élményt nem befolyásolta. A pálya és liftüzemeltetők nagyon kedvesek és barátságosak. Gyönyörű a környezet, és nagyon jó a turistaház!!Családodoknak is ideális kisgyerekkel, akikis bent jól elvannak, ha nem akarnak már sielni.

A Pályák rövidek, de jók. Egy napra az ember ragyogóan el tud fáradni.ha nem Ausztriai elvárásokkal érkezel ( mely hibába sokan beleesnek) nagyon jól fogod magad érezni.

Készülj rá, hogy a feljutásért 750Ft/fő/út árat kell fizetni egy kiszuperált platós, de plexivel zárt teherautón, nagyon romantikus és izgalmas a feljutás.Az autót Királyréten le kell tenni.

Ami fantasztikus élmény volt: lefelé nem a teherautóval ( síbusz) jöttem, hanem a hófödte erdőgazdasági úton lesíeltem ( kb. 8 km, végig szuperül lejt, az utolsó 2 km-en picit bele kell korizni, de végig gyorsan lehet menni, nincs sózva vagy sóderezve, lehet rendesen csúszni egészen Király rét büféig!! nagyszerű élmény volt ! Használjátok a magyar síterepeket is, hétvégére nagyn jó családdal, gyerekkel.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.