Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

eliza67 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
eliza67
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2009.02.18. 17:54
Kedves Mindenki!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy mi is haza érkeztünk a síelésből. Aflenz gyönyörű. barátságos kis falu. Tavaly is voltunk itt két napot, de az idén már kibővítettük öt napra. Aflenz-Jauringban szálltunk meg, a Lechtaler család vendégházában. Ez autóval kb. 5 percre, van a lifttől. 47 E/ éjj/2fő, tökéletes tiszta, szépen berendetett apartmanban. Kicsit bánatosak voltunk,hogy kedvenc éttermünk bezárt, de a második napon rátaláltunk Jauringban egy kis vendéglőre. (Aflenzből átsétálva az ivókútnál balra az első kis utca, ki is van táblázva)Az adagok óriásiak, és minden nagyon finom! A hét közepén esett a hó,így a völgy út is nyitva volt, és mindenkinek aki erre jár, azt ajánlom ne hagyja ki, mert egyszerűen gyönyörű. Egyedül az volt egy kicsit furcsa, hogy hét közben alig volt ember a pályákon. Volt olyan, hogy az alsó tányéros liftnél egy óra hosszat egyedül síeltem, amikor pedig esett a hó, az egész pályarendszeren rajtunk kívül még hárman voltak. Egészen megörültem, amikor szombaton végre várni kellett kicsit a liftre. KB. 3 másodpercet.Jövőre talán visszük a gyerekeket is.
Mindenkinek jó síelést!
üdv,
Erzsi
eliza67
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2009.01.01. 17:22
BUÉK!

Nemsokára utazunk. Tud valaki segíteni? Milyen a hóhelyzet jelenleg Bürgeralmban? Mit ígérnek az elkövetkező két hétre?
Kösz, jó síelést, üdv

Ákos
eliza67
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2008.12.18. 21:09
Sziasztok!
Mi január 12.-én megyünk öt napra Aflenzbe. Szükségünk lenne egy jó síoktatóra, aki tud angolul vagy netán magyarul. Tudtok valakit? Az semn árt, ha sok türelme van az illetőnek, mert tök kezdők vagyunk. Legalább is én.
Előre is köszi!
Jó síelést mindenkinek!
eliza67
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2008.03.09. 18:02
Kedves Mindenki!
Mi is a viharos hétvégén voltunk Aflenzben, de a rossz időjárás ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Mint abszolut kezdő síelő, én is csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek! Nekünk nem volt oktatónk, ezért önerőből próbálkoztunk, szerintem egész jó eredménnyel, de legközelebb biztosan mi is beiratkozunk egy kurzusra!
Aflenzben a Moser-Fink cukrászda-kávéház-panzióban laktunk.Autóval 1 perc a felvonótól. Van fűtött helyiség a ruháknak. A szobák régiek,tiszták,melegek, fürdőszoba egész jó. A reggeli bőséges és finom, a vendéglátók kedvesek, és segítőkészek. A kakaó és a házilag készített csoki egyszerűen mesés.Csak mi voltunk ezért nagyon kényelmes volt,de teltháznál lehet egy kicsit zsúfolt.230E/2 fő/3 nap síbérlet/reggeli. Menü rendelési lehetőség van több étteremben is. Mi kettőt próbáltunk, de a Hubertus?? volt a jobb, ahol a Szabolcsék is voltak, ha jól sejtem. Kb. 10 E/Fő. Az aflenzi tűzoltók egyenruhája nagyon szép :)Mi is voltunk a fürdőben, de Sárvár után mi egy kicsit hidegnek találtuk. Mindenesetre megfertőződtünk a síelés vírussal, és biztosan vissza megyünk még az idén! Jó síelést mindenkinek! Üdv! Erzsi
eliza67
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2008.01.31. 20:08
Köszönöm szépen!
Sikerült elérni őket!
Már csak meg kell várni a hónap végét, és megyünk!:)
Jó lenne, ha esne addig egy kis hó a falura is! Én még csak képen láttam olyan igazi havas alpesi falucskát.
Üdv mindenkinek!
eliza67
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2008.01.30. 22:45
Sziasztok!
Mi február végén megyünk Aflenzbe. Tudja valaki, hogy mennyibe kerül a sí bérlés?

Különben nagyon jó, hogy van ez a fórum, köszi mindenkinek a képeket, és az infókat!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.