Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

debrecenizsolt által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
debrecenizsolt
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Bukovel
2008.11.26. 21:55
A bukovel.com főoldalán valószínűleg nem véletlenül a legdrágább szállásokat hirdetik angol, német nyelven. Ezek a szállások, ahogy utánanéztem mindössze néhány száz méterre vannak a pályáktól, értelemszerűen szolgáltatások széles skáláját nyújtva, DE elképesztő árakon! Láttam olyan szobát hogy 20-30 ezer forintba jön ki egy éjszaka!!!
Én mindenképp ajánlom a családoknál próbálkozni, csak ugye itt a férőhely limitált. Meg ugye a nyelvtudás hiánya, amely hátrányos lehet, ha nem sikerül találnotok szláv nyelven beszélő személyt magatok mellé. De szerintem a szállásadókkal kézzel-lábbal simán meg tudjátok érteni egymást. Biztosan nagyon kedvesek lesznek, ha esetleg mentek. Ja, meg nem árt tisztában lenni azzal, adott vendégháztól milyen messze esnek a pályák! A linken melyet nemrég ajánlottam, a fenti települést kiválasztva a második oszlopban szerepel a férőhelyszám, a harmadikban röviden ecseteli, milyen szolgáltatásokat tudnak nyújtani, majd az utolsóban a kontakt.

Sok sikert kívánok a keresgéléshez. Ha tudok, szívesen segítek!

Ui.: a translate.google.com oldalon talán meg lehet próbálni valamennyire lefordítani a dolgokat ukránról.

Zsolt
debrecenizsolt
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Bukovel
2008.11.26. 03:34
Ahogy az árakat nézegetem 80-100 hrivnya(kb. 3-4000 Ft) környékén lehet már szállást találni vendégházaknál, ha nem a karácsonyi, újévi(beleértve az ortodox karácsonyt) szezonban mentek.
debrecenizsolt
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Bukovel
2008.11.26. 03:26
Kedves Fórumozók!

Az a helyzet, hogy a Bukovel.com ukrán oldalán rengeteg hotelt, vendégházat( több 100 a környéken) lehet találni, de nem tudom mennyire lehet sikeresen felvenni a szállásadókkal a kapcsolatot, ha az ember nem beszél valamilyen szláv nyelvet. Mindenesetre itt közlöm a linket, ha esetleg még nem találkoztatok ezzel az oldallal(a felső sorban a települések között váltogatva rengeteg szállást lehet találni kontakttal):

http://region.bukovel.com/


Pont a kisebb vendégházak azok, melyek olcsóbbak lehetnek, csak épp itt beszélnek kisebb arányban valamilyen nyugati nyelvet. Azt tudom javasolni mindenképp keressetek valamilyen ismerőst a családban, baráti körben, aki beszél oroszul, ukránul, stb. Utána már simán fog menni!

Sok sikert!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.