Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

emilian által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
emilian
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2013.02.28. 14:00
Feleségemmel ketten utaztunk ide egy hosszú hétvégére. Az utat járhatóvá teszik azonnal a hóesés után, így könnyen elértük a sípályát hólánc nélkül is (130cm). Hétvége lévén tömegre számítottunk, de kb. 3 perc volt a leghosszabb sorban állás a 3 ülésesnél, míg a jezersko-i oldalon 1-2 perc a 4 ülésesnél. Tányérosoknál gyakorlatilag nem volt sor. Kezdőknek nem ajánlom a jezersko-t, csak a bachledovai oldalt. Szép helyen van, elég jó, lendületesek a pályák. A hegytetőn ebédeltünk, ahol meglepően olcsó árakkal találkoztunk, 3000 Ft-ból (10 juró) mindketten megebédeltünk egy meleg teával egybekötve. A Bachledovai felvonó az tényleg lassú, de nem vészes.

Ami érdekes, hogy a honlapjukon nem írják, de külön vált egy kis síterep (pályatérképen 11,12,13-as pályák), külön pénztárral, 15€ napi jegy amivel 3 tányérost használhatunk a kék pályákon, a hegy alján. Ez jó a kezdőknek, viszont én is kipróbáltam volna egy két kör erejéig, de a Bachledovai bérlet ami 19.9€ oda nem érvényes! Ez az egy negatívum volt, amire itthon nem tudtunk felkészülni...

Szállások szerintem korrektek, mi egy 2*-os panzióban voltunk kb 6000ft/fő/éj áron félpanzióval, ami nagyon bőséges volt. Kérésemre külön főztek vegetáriánus ételeket, egy akkora tállal hoztak ki, hogy legalább 2 főnek elég lett volna. Kedvesek a helyiek.

Kipróbáltuk a snowraftingot, nagy élmény, megéri a pénzét :)

Összességében bemelegíteni nagyobb terepek előtt, kezdőknek gyakorolni, vagy családdal kimenni pár napra tökéletes és érdemes. A közelben vannak élményfürdők, így esti program is könnyen akad, mellesleg Zakopane-ba átmenni 30 perc, így egy kis városnézésre is van lehetőség. Közelsége miatt akár 1 napra is kilehet ruccanni. Nekem tetszett, lehet jövőre is megnézzük!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.